Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» φιλοξενήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου το μεσημέρι της Πέμπτης (11/01). Η δυναμική «Γερακίνα» από τη «Μάγισσα» του Ant1 μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου της παιδιού, την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα κριτήρια που αλλάζουν μεγαλώνοντας στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σημείωσε πως «σήμερα είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν από κάποιο καιρό. Νιώθω δυνατή, έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είχα πάρει 20 κιλά. Δούλευα μέχρι και δέκα ημέρες πριν γυρίσω. Επανήλθα 15 μέρες αφού γέννησα. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη, όχι. Δεν ήμουν όχι, ακόμη δεν είμαι έτοιμη, αλλά νομίζω ότι με βοήθησε τελικά το γεγονός ότι γύρισα τόσο γρήγορα στη δουλειά».

Σε ότι αφορά τις προσωπικές της σχέσεις, η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραδέχθηκε πως: «Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή, είχα πάντα μεγάλης διάρκειας σχέσεις. Ο θαυμασμός και η καλοσύνη με συγκινούν πολύ. Όταν βέβαια έχεις σωστό κριτήριο, γιατί και το κριτήριο μας αλλάζει μεγαλώνοντας. Με συγκινεί ακόμα το να αγαπάει πολύ του δουλειά του κάποιος και να είναι και καλός σε αυτήν» και πρόσθεσε μια ατάκα που ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη.

«Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα δηλαδή, κατάλαβες;» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην Ελένη Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να ξεσπάσει γελια και να σχολιάζει: «Είσαι γλύκα, πραγματικά».