Ο Πικρός εξακολουθεί να προκαλεί ταραχή στη φυλακή, ο Σπύρος βοηθάει τον Ιούλιο να κερδίσει τη Βανέσα, αφού ο Κίμωνας είναι γοητευμένος από τον καινούργιο μεγάλο έρωτά του, την Πόπη. Και, φυσικά, ο μοναδικός καθηγητής Καλών Τεχνών του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο Λάκης (Λάκης Γαβαλάς), σε ρόλο μέντιουμ, αυτή τη φορά, αναλαμβάνει να πει στους φυλακισμένους τη… μοίρα τους και το ριζικό τους.

Στο δέκατο τρίτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμέονται ξεκαρδιστικές ατάκες και τραγελαφικές καταστάσεις.

Στα σύρματα: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 13: Ο Πικρός, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί ταραχή, μετά την άρνηση των Ρώσων να συνεργαστούν μαζί του, μιας και σχεδιάζουν να τελειώσουν την ταινία τους, με τη βοήθεια του Ζιζί, εντός φυλακών, στρέφεται στους Ρεμπέτες. Παράλληλα, ο Σπύρος βοηθάει τον Ιούλιο να κερδίσει τη Βανέσα, η οποία χάνει συνεχώς έδαφος από την Πόπη, τον καινούργιο μεγάλο έρωτα του Κίμωνα.

Μια «κλεμμένη» συνομιλία του Τσιτσάνη, μέσα από το τηλεφωνικό πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού «Στα σύρματα», θα προβληματίσει τον Ιούλιο και την παρέα του, την ώρα που ο Φατιόν και ο Πικρός ξεθάβουν το παρελθόν τους.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: