Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία στελέχωσης της ομάδας των «διάσημων» που θα λάβει μέρος στο φετινό Survivor, το ριάλιτι σόου επιβίωσης που θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open TV, «Πρωινό Σουσού», ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου, πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Βασίλη το 2014.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε στην Ένωση και την Παναχαϊκή, προτού κάνει το άλμα στο ιταλικό ποδόσφαιρο όπου φόρεσε τις φανέλες της ιστορικής Σαμπντόρια, της Λιβόρνο και της Σπέτσια. Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου έπαιξε για τον Εργοτέλη, αλλά πήγε πάλι στην Ιταλία και την Μπάρι κι έπειτα αγωνίστηκε στην Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία, στην Αλ Αντλάχ της Σαουδικής Αραβίας, φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της Λαμίας και πέρυσι έπαιξε με τον Μακεδονικό, ενώ φέτος συμφώνησε με την Καβάλα. Επιπλέο,ν, έγινε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας μέχρι το επίπεδο Κ-21.

«Ήθελε πάρα πολύ»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαράντο, «έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία έχουν ξαναμπει στο Survivor, να σας θυμίσω, Ασημίνα, Δαλάκα, Σοϊλέδη , όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε ξαναδεί στο ριάλιτι επιβίωσης» κι αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις του: «Ήθελε πάρα πολύ, από προηγούμενους κύκλους, να μπει στο παιχνίδι. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει. Επίσης ακούστηκε και το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Ηλία Γκότση».

«Το κοινό ζητάει πάρα πολύ έντονα να γυρίσει στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής και ξέρω ότι η Acun Medya τα κοιτάζει πολύ αυτά», σημείωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην ίδια εκπομπή και σημειώθηκε πως όσον αφορά στους «Μαχητές» η παραγωγή έχει μειώσει τους υποψήφιους σε 50.

«Οι ημερομηνίες που παίζουν για την πρεμιέρα είναι η 10η ή η 11η Ιανουαρίου, αλλά υπάρχει και η πληροφορία να βγει στον αέρα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος.