Ο Μάρκος Σεφερλής όταν ανακοινώθηκε πως πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ είχε αναφέρει πως τα «χτυπήματά» του στον «αέρα» του σταθμού του Φαλήρου θα είναι δύο. Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός και παρουσιαστής βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα μόνο με το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Τώρα όμως φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να «ξεπαγώσει» το πρόγραμμα το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής (17/11) το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Μάρκου Σεφερλή θα «ξεπαγώσει» προκειμένου να αντικαταστήσει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τους «Πανθέους».

Ποιο πρόγραμμα «ξεπαγώνει» ο ΣΚΑΪ

«Θα εμφανιστώ σε δύο διαφορετικά πράγματα στον ΣΚΑΪ, ένα τηλεπαιχνίδι και μια σειρά, μια φορά την εβδομάδα. Αγαπημένη σειρά, έχει παιχτεί στο παρελθόν με πολύ μεγάλη επιτυχία, θα τη θυμούνται οι παλαιότεροι. Αλλά νομίζω οι καινούργιοι θα τη γνωρίσουν τώρα και μέσα από μια καινούργια διασκευή, μια καινούργια ματιά. Το σίγουρο είναι πως είναι κωμωδία, έχει γέλιο. Θέλω να περνάει καλά όλη η οικογένεια» είχε πει ο Μάρκος Σεφερλής.

Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεται ο ηθοποιός;

Στην κωμική σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» η οποία προβλήθηκε κατά τις τηλεοπτικές περιόδους 1982-1987 από την ΕΡΤ2. Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονται επί καθημερινής βάσεως στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και ο Μάρκος Σεφερλής θα βάλει τη δική του πινελιά.

Το ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή με τον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μάρκος Σεφερλής την Πέμπτη (16/11) είχε ραντεβού με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ και αποφασίστηκε από τις αρχές του 2024 να πραγματοποιηθούν ορισμένα γυρίσματα και ως στόχος έχει τεθεί, η σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού τον Σεπτέμβριο του 2024.