Ακόμα μερικές βιτριολικές ατάκες πέταξε ο Έκτορας Μποτρίνι στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Ο σεφ, δοκίμασε τα πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι διαγωνιζόμενοι στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και οι ατάκες δεν άργησαν να ακουστούν στον τηλεοπτικό αέρα.

Αυτή τη φορά, ο Έκτορας Μποτρίνι δοκίμασε λουκάνικα με πιπεριές, κρασί και χυλοπίτες και ξεκίνησε να λέει: «Πολύ σημαντικό όταν φτιάχνουμε μακαρόνια, ειδικά με λουκάνικα και οι σάλτσες είναι αυτές οι κόκκινες, να ανακατεύουμε όλο μαζί στην κατσαρόλα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο για τον άνθρωπο που τα τρώει να τα κάνει όλα όπως πρέπει. Δηλαδή να τα ομογενοποιήσει όλα πολύ ωραία».

Στην συνέχεια ο σεφ ανέφερε: «Εδώ βλέπουμε ότι τα έχει ρίξει πάνω σαν να περνάς συσσίτιο και να είσαι στην ουρά, σου ρίχνει ο ένας τα μακαρόνια και ο άλλος μια κουταλιά σάλτσα. Εδώ οι χυλοπίτες οι κακομοίρες είναι ήδη κολλημένες, ενώ αν τις είχε ανακατέψει δεν θα είχαν κολλήσει. Θέλεις σκαρπέλο για να ξεκολλήσουν. Ή μάλλον η μια κολλάει πάνω στην άλλη σαν να σου λένε: Μην μας φας, σε παρακαλώ, μην κάνεις αυτό το κακό στον εαυτό σου».

«Το λουκάνικο είναι νόστιμο αλλά σε ορισμένες πλευρές είναι καμένο. Ένα πιάτο βαρύ, τα τριγλυκερίδια και η χοληστερίνη κάνουν αγώνα δρόμου μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα φτάσει πρώτος στο τέρμα να χτυπήσει την καρδιά! Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό και σου λέει: ετοιμάσου» πρόσθεσε ακόμα, με καυστικό χαμόγελο, ο Έκτορας Μποτρίνι.