Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha έκανε ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων σχολίασε το My Style Rocks αλλά και ιδιαίτερα τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία κάθεται στη θέση της κριτικής επιτροπής.

«Προς το παρόν το My Style Rocks δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Μου έχει ζητηθεί να κάνω πράγματα για την εκπομπή αλλά δεν δύναμαι. Όλοι μου λένε ότι λείπει η ατάκα μου από το παιχνίδι και κυρίως οι συμβουλές μου», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Καμία από τις δύο, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί ο στυλίστας της βάζει αυτά τα ρούχα. Για μένα δεν της πάει αυτό το κομμάτι», απάντησε ο σχεδιαστής για την προτίμηση ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Η μόδα θέλει και λίγο το πόδι έξω, λίγη γλυκιά χαζομαρούλα. Θέλει να μπορείς να διαχειριστείς την ίντριγκα. Αυτή είναι το καλό κορίτσι που, αν βγάλεις εκείνη τη στιγμή τον ήχο, είναι λες και λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τέλος, σε ερώτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή που βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, επεσήμανε: «Εγώ δεν έχω εμμονές με κανέναν. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο το όλο attitude, τώρα την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Πιέζεται, βάζει τα νύχια μπροστά, βάζει body language τρελό, μπερδεύει τις λέξεις. Αυτό είναι μία ατασθαλία για τη μόδα, μπορεί να κάνει ένα fashion editorial και να έχει fun».

«Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές. Αυτά που λέει δεν συνάδουν με την πραγματικότητα στη μόδα», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.