Σε μια συζήτηση σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και τις ανανεώσεις συμβολαίων προχώρησε η δημοσιογραφική ομάδα στο Πρωινό Σουσού. Μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τη νέα της καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στο Open, με τίτλο «Οδός Ζαρίφη 2», ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με όσους λένε ότι δεν τους νοιάζουν τα νούμερα. Η παρουσιάστρια έχει ομολογήσει πως «είμαι άρρωστος “νουμεράκιας”, έχω μάθει όμως να μη με επηρεάζουν τα νούμερα. Φυσικά και θέλω να πάω καλά, τα καλά νούμερα σε ενθαρρύνουν αλλά η τηλεόραση είναι μάχη με ανατροπές».

O δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως υπήρξε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση που παρά τα χαμηλά νούμερα ανανέωσε κανονικά!

«Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος. Και αυτοί που λένε “δεν κοιτάζω τα νούμερα” προσβάλλουν τον κόσμο.

Πολλοί το λένε, δεν τους έχεις δει σε συνεντεύξεις να λένε “δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα”; Στην ΕΡΤ λιμάρουν νύχι, 1,5% αγάπη μου σκίσαμε! Κάνουν 1,8% και ανανεώνουν συμβόλαιο!

Τα νούμερα που κάνει το Πρωίαν σε είδον σε ιδιωτικό κανάλι θα είχε κοπεί στο δίμηνο! Επειδή είναι κρατική τηλεόραση και την πληρώνουμε με το ζόρι οφείλουν να κοιτούν ποιες εκπομπές αρέσουν στον κόσμο και ποιες όχι.

Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν 0,8% και την ίδια ώρα ανανεωνόταν το συμβόλαιο. Υπήρξε πέρυσι τέτοια εκπομπή αλλά δεν θα την πω! Ήταν Σαββατοκύριακο και είναι ντουέτο.

Την ημέρα που ανακοίνωναν την εκπομπή έκαναν 0,8%».

Κατερίνα Ζαρίφη: Απαντά για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους συνεργάτες της εκπομπής της

Και μιας ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η νέα καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Open, «Οδός Ζαρίφη 2».

H ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι ακόμη γνωστή, ενώ για την εκπομπή, τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν, αλλά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ρωτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/10) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία βρέθηκε σε opening καταστήματος.

«Πρέπει να κάνουμε κι εμείς εγκαίνια στο δικό μας τηλεοπτικό σπίτι, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος. Μη με ρωτήσετε εάν έχω άγχος. Την πρώτη και τη δεύτερη ημερομηνία είχα, τώρα έχει φύγει. Την τρίτη φορά θα πάω με φόρτσα τα πανιά», δήλωσε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Οι αναβολές της πρεμιέρας οφείλονται στο restart που κάνει το Open στη ψυχαγωγία. Υπήρχε ένα σκηνικό που έπρεπε να φτιαχτεί, υπήρχε και το «Πρωινό ΣουΣού» που είχε προτεραιότητα στην πρεμιέρα και έπρεπε να φτιαχτεί», απαντά η παρουσιάστρια για την καθυστέρηση στον προγραμματισμό του σταθμού. Κυρίως είναι τεχνικά τα θέματα, εγώ πήγαινα κάθε μέρα και έβλεπα τα μπετά», τόνισε χαριτολογώντας η Κατερίνα Ζαρίφη.

Όσον αφορά το θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε: «Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με όλο αυτό το κλίμα που είχε δημιουργηθεί. Δεν είχα κάποια ενημέρωση ότι δεν θα είναι στην εκπομπή. Είχα επικοινωνήσει μαζί του και ήμουν πάντα κοινωνός της άποψης ότι σε οποιαδήποτε εκπομπή να θέλεις να είσαι σε αυτή. Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα λίγο, γιατί έβλεπα τις ημερομηνίες και κάποιες εκπομπές έλεγαν πότε θα βγούμε και έτρεχα λέω μήπως βγούμε αύριο ρε παιδιά. Μόνο για αυτό. Είχα τη γνώση ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι κανονικά στην εκπομπή και είναι κανονικά. Δεν απαντάω άλλο για τον Αλεξάνδρου, θα ρωτήσετε τον ίδιο» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τέλος η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως στο πλευρό της θα βρίσκονται εκτός από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η  Άννα Ζηρδέλη και ο Αντώνη Παπαηλίας.