Ακόμα ένα επεισόδιο του διαγωνισμού «η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήρθε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Δευτέρας (02/10) και οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή κριτική του Έκτορα Μποτρίνι. Ο σεφ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα πιάτα που δοκίμασε και τις επιδόσεις των παικτών.

«Γιατί γελάς; Για το πιάτο σου ή βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο; Γιατί εγώ δεν γελάω καθόλου με αυτά που βλέπω», ανέφερε αρχικά ο Έκτορας Μποτρίνι με την παίκτρια του «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου» να του απαντά με χαμόγελο: «Είστε λίγο αυστηρός, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ».

«Σε γενικές γραμμές οι πατάτες είναι καλές. Το κοτόπουλο όμως είναι καμένο, τα μακαρόνια είναι πιο στεγνά και από την έρημο Σαχάρα. Δεν έχουν καθόλου σως και τα λαχανικά σας δεν είναι ομοιόμορφα», συνέχισε στην κριτική του ο σεφ.

«Τον βλέπω απογοητευμένο σήμερα τον Έκτορα και από τα δύο πιάτα», σχολίασε από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής.

Λίγο πριν δώσει την τελική του βαθμολογία ο Έκτορας Μποτρίνι σημείωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσετε πρόστιμο για αυτά τα δύο πιάτα. Ωστόσο, κερδίζει το πιάτο με τις πένες».