Οι τελευταίες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού μέσω του podcast της για τις γυναίκες που υπερβάλλουν με τη χρήση botox και fillers στο πρόσωπό τους, έχουν προκαλέσει διάφορα σχόλια στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, όταν η Δανάη Μπάρκα είχε εκδηλώσει τη διαφωνία της σχετικά με τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte είχε βγει για να υποστηρίξει δημόσια την ηθοποιό, με αποτέλεσμα να προκύψει μια αντιλογία.

Όλο αυτό το σκηνικό σχολίασε σήμερα μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η Μαρία Σολωμού «έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο, και αντί να εστιάσουμε εκεί, σχολιάζουμε ο ένας τον άλλο».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Όλο αυτό που έχει γίνει είναι λάθος, είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλο λάθος. Έχουμε τη Μαρία Σολωμού που είπε την άποψή της, θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Είναι όλο λάθος. Η Μαρία Σολωμού έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο με ζήλο και πάθος, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει.

Μια γυναίκα που απορρίπτει τον εαυτό της συστηματικά και διδάσκει το παιδί της να απορρίπτει τον εαυτό του επίσης συστηματικά. Αυτό είναι το κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο πήγε να θίξει η Μαρία. Αφήνουμε αυτό το φαινόμενο ασχολίαστο και σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου».

Στη συνέχεια, η ίδια κατέληξε λέγοντας πως «δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας. Μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε σε κάτι που δημιουργεί έναν ντόρο, ενώ στην ουσία δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Έχουμε αφήσει την ουσία αυτού που έχει πει ο άλλος και γινόμαστε απλά γραφικοί».

Δείτε τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο 10:45: