Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Φρόσω Ράλλη η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με ορισμένες από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες. Η γνωστή τηλεοπτική παραγωγός μίλησε για όλους και για όλα και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από διάφορα σήριαλ, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο της μεγάλης απουσίας της από την τηλεόραση.

«Περνάω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, γιατί μετά από 12 χρόνια σιωπής και περισυλλογής, επέστρεψα στην ενεργό δράση. Έμεινα εκτός γιατί είχα φτάσει στα όριά μου, η τηλεόραση είναι ένα αρκετά τοξικό περιβάλλον, με καλές και πολύ κακές στιγμές. Είχα ανάγκη να πάρω αέρα. Έπιασα πολύ μεγάλο πάτο για να ξανανεβώ και να βρω τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Φρόσω Ράλλη.

Η Φρόσω Ράλλη συμπλήρωσε: «Οι ομάδες γράφουν ιστορία, όπως συνέβη και με τους Απαράδεκτους. Είχαμε πάει όλη η παρέα στο σπίτι της Δήμητρας και λέγαμε τίτλους. Παρόλο που πίστευα στους Απαράδεκτους, με του που βγήκε στον αέρα δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου από κανέναν, έπεσε νέκρα. Όταν πρωτοβλέπω κάτι δικό μου στην τηλεόραση, νιώθω ντροπή και δε μου αρέσει καθόλου, έτσι όταν είδα τους Απαράδεκτους είπα “Παναγία μου, τι είναι αυτό το τέρας;”. Μετάνιωσα που απέρριψα το Dolce Vita, δε μου άρεσε όταν το διάβασα. Λυπάμαι πολύ, γιατί πιστεύω ότι θα το έκανα καλυτέρα απ’ ό,τι ήταν. Είχα ζηλέψει πολύ την Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη, του έστειλα ένα μήνυμα γράφοντας “σκάω που δεν είμαι δίπλα σου”».

Για την κατάθλιψη, η Φρόσω Ράλλη είπε: «Με ανησυχεί που οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με το συναίσθημά τους, μοιάζει σαν ο κόσμος να φοβάται πλέον το συναίσθημα. Επί χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά, τα οποία έτσι κι αλλιώς σε αποκόπτουν από το συναίσθημά σου. Η κατάθλιψη που είχα ήταν μια κατάσταση μετά από χρόνια δουλειάς και πολλά θέματα που είχα, έλειπε μάλιστα και η σεροτονίνη από τον οργανισμό μου. Κανένας μας δεν κάνει το παραμικρό για να βελτιώσει τη ζωή του, αλλά και τη ζωή όλων, όλα τα περιμένουμε από τους άλλους. Πρέπει να βλέπουμε τους άλλους με συμπόνοια και αγάπη, να είμαστε δεκτικοί, να κάνουμε κάτι κι εμείς για να καλυτερεύσει η ζωή μας».

Η Φρόσω Ράλλη είπε στη συνέχεια για τη Μελίνα Μερκούρη: «Τη Μελίνα Μερκούρη την γνώρισα από την αδελφική μου φίλη, Μανουέλλα Παυλίδου και πριν από πολλά χρόνια που παντρεύτηκα, η Μελίνα με πάντρεψε. Όλοι λένε ότι είχαν μια σχέση με τη Μελίνα, εγώ όμως την σχέση μου με τη Μελίνα την κρατάω ως φυλαχτό στην καρδιά μου, δεν έχω να διαφημίσω κάτι. Ήταν συγκλονιστικός άνθρωπος, μεγάλης γοητείας, με τρομερή πλακά, αλλά όλα αυτά είναι για μένα, γιατί τώρα ο κάθε πικραμένος έχει μια ιστορία με τη Μελίνα. Αυτό που θα ήθελα να ακούγεται για μένα όταν σταματήσω να δουλεύω είναι ότι ήμουν ένας καλός άνθρωπος».

Σχετικά με τον γάμο της, η Φρόσω Ράλλη ανέφερε: «Παντρεύτηκα μια φορά και δεν το επιχείρησα ξανά, δεν έχω θέμα με το μοίρασμα αλλά με τη συμβίωση. Καλύτερα σε διαφορετικά σπίτια, η συμβίωση σκοτώνει τον έρωτα».

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Φρόσω Ράλλη είπε: «Τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τον γνώρισα 14 ετών στους Φρουρούς της Αχαΐας, ήρθε στο γραφείο μου ένα παιδάκι κουκλάκι που έτρεμε και ήθελε να παίξει. Είπαμε στον Χριστόφορο να φέρει τη μητέρα του, η οποία ήταν κέρβερος και υπέροχη μαμά και τελικά καταφέραμε να παίξει. Τα σήριαλ τα κάναμε μαζί με τον Χριστόφορο, τον έχω σαν ανιψιό μου, τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι καλός άνθρωπος».