Ακομα δεν πρόλαβαν οι παίκτες να μπουν στη Φάρμα και «έσκασε» η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση. Ο λόγος για τον Σπύρο Αθανασίου ο οποίος ένιωσε να μην τον σηκώνει το κλίμα… της φάρμας και προτίμησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Star Channel μια μόλις μέρα μετά την πρεμιέρα.

Η απόφασή του ξάφνιασε τους συμπαίκτες του οι οποίοι δεν περίμεναν πως ο 44χρονος θα έφευγε ενώ πιστεύουν πως αποχώρησε λόγω της οικογένειάς του.

Ο Σπύρος Κοσμάς στεναχωρήθηκε που αποχώρησε ο συνονόματός του, αφού είπε πως αν και λίγες ημέρες μαζί έδειξαν να τα πηγαίνουν καλά.

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Να προσέχετε», ήταν τα λόγια του Σπύρου.

Ποιος είναι ο Σπύρος Αθανασίου που αποχώρησε οικειοθελώς

Ο Σπύρος είναι 44 χρονών με καταγωγή από τον Αχέροντα Θεσπρωτίας και πλέον ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Στα 40 του άλλαξε ριζικά τη ζωή του και κατάφερε να κάνει στροφή 180 μοιρών, χάνοντας πολλά κιλά, μέσα από απαιτητικά προγράμματα γυμναστικής και διατροφής. Πλέον, ως αυτοδημιούργητος life & fitness coach, σκοπός του είναι να βοηθάει συνανθρώπους του να φτάνουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Για τον Σπύρο η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, τίποτα παραπάνω. Έρχεται στη «Φάρμα» στην καλύτερη φάση της ζωής του για να αποδείξει ότι ένας 44άρης μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε βρεθεί απέναντι σε αυτόν και το στόχο του.