Η Αφροδίτη Γραμμέλη συζητά με τη Ντέπυ Γκολεμά και τον Γρηγόρη Μελά για το παρασκήνιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Όπως είπε ο Γρηγόρης Μελάς δύο είναι οι δυνατές μετάγραφες για τη φετινή χρονιά, εκείνες του Χρήστου Φερεντίνου και του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ.

«Mου αρέσει να γίνονται αλλαγές, είναι και πιο έντονος ο ανταγωνισμός με την καλή έννοια. H μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star δεν μου έκανε κάποια εντύπωση. H Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια έχει παλέψει σε διαφορετικά είδη, όχι με επιτυχία. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρόβλημα να δουλέψει. Η Βίκυ Καγιά χρειάζεται μια μικρή ανάσα για την επόμενη σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Ντέπυ Γκολεμά είπε πως η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Μουτσινάς μπορούν να φρεσκάρουν το μυαλό τους με νέες ιδέες, και να… ηρεμήσουν και εκείνοι λίγο. Ο Γρηγόρης Μελάς ανέφερε πως ο Νίκος Μουτσινάς έκανε για χρόνια το ίδιο πράγμα, αλλά κούρασε. Στη συνέχεια, μίλησε και για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Θα δούμε πώς θα είναι η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο. Tο προφίλ του σταθμού όμως, είναι πιο ενημερωτικό».

«Στα ριάλιτι εξαντλήθηκαν οι celebrities»

Ενώ για τη Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά πως στον ΣΚΑΪ «φάνηκε σαν να είδαν το δέντρο και όχι το δάσος». «Φέτος υπάρχουν 29 σειρές χωρίς τα συνδρομητικά. Έχει γίνει μια ‘’έκρηξη’’ μυθοπλασίας.  Στα ριάλιτι εξαντλήθηκαν οι celebrities», ενώ για την Αλεξάνδρα Δουβαρά, η οποία όταν στα «καλά νέα» από το μέτωπο της φωτιάς είπε δεν υπήρχαν ανθρώπινες απώλειες: «πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς», είπε πως «τα λάθη είναι ανθρώπινα και σίγουρα ήταν αστοχία».

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, όπως και στη συγγνώμη. Εύχομαι να μην ‘’πέσουν κορμιά’’ φέτος, ‘’κορμιά αξιοπρέπειας’’. Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα». Η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, λέγοντας «η τηλεόραση ας μας δώσει περισσότερες ανάσες και ωραία πράγματα».