Ο Τομ Κρουζ φέρεται να θέλει να επανασυνδεθεί με τη Σοφία Βεργκάρα μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Τζο Μανγκανιέλο. Ο σούπερ σταρ του Top Gun, 61 ετών, φλέρταρε για λίγο την ηθοποιό του Modern Family, 51 ετών, το 2005, λίγο πριν ερωτευτεί την Κέιτι Χολμς, 44 ετών.

«Έχουν ήδη αυτή την ιστορία, ακόμα κι αν ήταν περισσότερο μια σύντομη περιπέτεια παρά ένα ολοκληρωμένο ειδύλλιο», δήλωσε μια πηγή στο βρετανικό περιοδικό Heat, σύμφωνα με τη Mirror.

«Είχαν περάσει μια ιδιαίτερη στιγμή μαζί, κάνοντας πάρτι στους λόφους του Χόλιγουντ και διασκεδάζοντας. Η Σοφία δεν έδειχνε τότε σημάδια ότι ήθελε κάτι μακροπρόθεσμο, οπότε η σχέση έληξε με εντελώς φιλικό τρόπο και παρέμειναν φίλοι», ισχυρίστηκε ακόμη ο insider.

«Πάντα απασχολούσε τον Τομ το γεγονός ότι άφησε τη Σοφία και επέλεξε την Κέιτι».

Το InStyle ανέφερε πέρυσι ότι ο Κρουζ προσέγγισε τη Βεργάρα μέσω του φίλου του, Γουίλ Σμιθ, τον Φεβρουάριο του 2005.

Οι παπαράτσι φωτογράφισαν το ζευγάρι να βγαίνει μαζί σε ένα μόνο ραντεβού και το ειδύλλιο φέρεται να τελείωσε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τον Άντριου Μόρτον, ο οποίος έγραψε το μπεστ σέλερ «Tom Cruise: An Unauthorized Biography», η Βεργκάρα «θαμπώθηκε από το χαμόγελο του Τομ και διασκέδασε από τη χιονοθύελλα τηλεφωνημάτων, λουλουδιών και σοκολάτας που ακολούθησε την πρώτη τους συνάντηση».

Ωστόσο, η καθολική ηθοποιός σύντομα άρχισε να ανησυχεί ότι εκείνος «θα ήθελε να ασπαστεί τη Σαϊεντολογία».

Και κάπως έτσι το ειδύλλιο τελείωσε…