Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello επιβεβαίωσαν ότι χώρισαν μετά από επτά χρόνια γάμου, λέγοντας ότι ήταν μια «δύσκολη απόφαση» για τους δυο τους. Η 51χρονη Κολομβιανοαμερικανίδα ηθοποιός και ο 46χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Magic Mike» ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Φλόριντα το 2015, αλλά τώρα αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Πηγές ανέφεραν αποκλειστικά στην dailymail.co.uk ότι το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί λόγω των «διαφορετικών συμπεριφορών» τους – αφού πρώτα δέθηκαν επειδή ήταν αντίθετοι.

Σε μια δήλωση, το ζευγάρι μοιράστηκε: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Ωστόσο, υπήρχαν σημάδια πως το ζευγάρι δεν περνά πλέον μια ευχάριστη περίοδο. Από τις πρόσφατες ξεχωριστές δημόσιες εξόδους τους, στην «ψυχρή» ευχή γενεθλίων, εδώ είναι όλα τα στοιχεία που προμήνυαν τον χωρισμό της Sofia και του Joe.

Ο Joe απουσίαζε από γάμους στενών φίλων της Vergara

Η Sofia πήγε στον γάμο της συμπρωταγωνίστριάς της στο Modern Family, Sarah Hyland, με τον Wells Adams τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς τον Joe. Ο σύζυγός της δεν εθεάθη στην τελετή, με μια πηγή να λέει ότι ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να παρευρεθεί, λόγω του φορτωμένου προγράμματος της δουλειάς του.

Η Sofia αντ’ αυτού, πήρε μαζί της τον 31χρονο γιο της Manolo, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο, Joe Gonzalez.

Το ζευγάρι έβγαλε στην αγορά το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς

Τον Μάιο, αποκαλύφθηκε ότι η Sofia και ο Joe είχαν βάλει εκ νέου για πώληση το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο μετά από ένα χρόνο αφότου βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά, σε τιμή 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ζευγάρι έβγαλε στην αγορά το σπίτι τους για 7,4 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από όσα αγόρασε το ακίνητο έκτασης 1,5 στρεμμάτων το 2014. Το πολυτελές σπίτι διαθέτει κινηματογράφο 10 θέσεων, γυμναστήριο με σάουνα και κελάρι κρασιών 3.000 φιαλών, ενώ διαθέτει επίσης καμπύλη σκάλα και γαλλικές πόρτες.

Οι φανς κατηγορούν τον Joe για την ψυχρή ευχή στα γενέθλια της Vergara

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Joe δέχτηκε τα πυρά των θαυμαστών της Vergara, αφού μοιράστηκε στο Instagram ένα αφιέρωμα για τα 51α γενέθλια της συζύγου του Sofia. Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές χαρακτήρισαν το αφιέρωμα «ψυχρό», ενώ πολλοί εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την κατάσταση της σχέσης του ζευγαριού μετά την ανάρτηση.

Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του αγκαλιά, καθώς εκείνη γιόρταζε τη μεγάλη της μέρα στην Ιταλία.

Η τελευταία τους ανάρτηση στο Instagram

Η Sofia μοιράστηκε τελευταία φορά μια ανάρτηση στο Instagram με τον Joe στις 29 Ιουνίου, αλλά περιείχε μια σειρά από στιγμιότυπα. Ωστόσο, αποκάλυψε στη λεζάντα ότι πρόκειται για παλιές φωτογραφίες, από την απόδραση του ζευγαριού το περασμένο καλοκαίρι και όχι για πρόσφατα στιγμιότυπα.

Από τότε η Sofia δεν έχει εμφανίσει τον Manganelo σε καμία από τις αναρτήσεις της στο Instagram, ενώ η τελευταία ανάρτησή του με εκείνη, ήταν το αφιέρωμα για τα 51α γενέθλιά της νωρίτερα αυτό το μήνα. Από τότε η Sofia έχει πετάξει στην Ιταλία για να περάσει χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα μόνη της, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα.

Πάρτι χωρίς τον Joe

Η Sofia διοργάνωσε πρόσφατα ένα πάρτι για την 4η Ιουλίου με την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά φαίνεται πως ο Joe δεν παρευρέθηκε. Η σταρ μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από το πλούσιο πάρτι της, δείχνοντας να περνάει πολύ καλά.

Ωστόσο, ο Joe δεν φάνηκε πουθενά στις εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις ομαδικές φωτογραφίες από το πάρτι.

Αινιγματική λεζάντα

Μόλις δύο ημέρες πριν ο χωρισμός τους αποκαλυφθεί δημοσίως, η Sofia εμφανίστηκε να κάνει μια ύποπτη αναφορά σε μια ανάρτησή της στο Instagram. Μοιράστηκε ένα πανέμορφο στιγμιότυπο με τον εαυτό της να απολαμβάνει τον ήλιο και να απολαμβάνει ένα νόστιμο γεύμα κατά τη διάρκεια της ιταλικής απόδρασής της.

Και παράλληλα με την ανάρτηση, έγραψε στη λεζάντα: «Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, έρχεσαι στην Ιταλία για να τα στύψεις».