Ο Ζοάο Φέλιξ είναι «ξένο σώμα» στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον προπονητή Ντιέγκο Σιμεόνε να μην τον υπολογίζει, ενώ και οι συμπαίκτες του εμφανίζονται «μπουχτισμένοι» από τη συμπεριφορά του την στιγμή που η διοίκηση είναι ενοχλημένη από την παραδοχή του πως θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

«Λάδι στη φωτιά» των κακών σχέσεων με τους συμπαίκτες του, όμως, φέρεται να έχουν ρίξει οι φήμες που κυκλοφορούν στα ισπανικά ΜΜΕ και στα social media πως «κάτι ερωτικό… τρέχει» ανάμεσα στον Πορτογάλο επιθετικό και τη Μάρτα Ντίαθ, σύντροφο του πρώην συμπαίκτη του στους «ροχιμπλάνκος», Σέρχιο Ρεγιλόν, ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους με τους οποίους είχε καλή σχέση προτού δοθεί δανεικός στην Τσέλσι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Η Μάρτα Ντίαθ μια από τις διασημότερες influencers του ισπανόφωνου κόσμου με εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ να έχει χωρίσει από τον Ρεγιλόν, που ανήκει στην Τότεναμ, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η… μοναξιά της στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε από εκείνη, ούτε από εκείνον πως δεν είναι πια μαζί.

@javihoyosmartinez

Marta Diaz y João Félix: romance sorpresa del verano?! Tras la ruptura con Sergio Reguilon surgen las teorías #greenscreen #martadiaz #joaofelix #sergioreguilon

♬ Columbia – Quevedo

Η Μάρτα Ντίαθ, πάντως, και ο Ζοάο Φέλιξ πρόσφατα βρέθηκαν στο γάμο του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάρκος Γιορέντε, με τον Πορτογάλο να την ακολουθεί έκτοτε στα social media και να μην σταματά να κάνει like στις αναρτήσεις της.

Όσο για το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ, η Ατλέτικο Μαδρίτης ελπίζει να τα βρει με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του μιας και για μεταγραφή δεν έχουν τα χρήματα οι «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν στείλει το μήνυμα πως είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν μέρος του μισθού του προκειμένου να τον… ξεφορτωθούν από την ομάδα τους.