Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τον Σασμό, αλλά και το ρόλο της Βασιλικής.

«Με τον σύζυγό μου έχουμε μια κοινή γλώσσα και μια φοβερή επικοινωνία θεατρικά. Αρχικά θεωρούσα ότι το θέατρο θα ήταν απλώς ένα χόμπι στη ζωή μου. Αγαπώ την τηλεόραση, ιδίως αν γίνεται με τον τρόπο που γίνεται στον Σασμό. Η τηλεόραση είναι ένα λαϊκό μέσο που μπορεί να φτάσει στις ψυχές των ανθρώπων. Είναι πολύ λίγοι εκείνοι που θα έρθουν στο θέατρο επειδή σε είδαν στην τηλεόραση. Οι δουλειές που με απασχολούν στο θέατρο είναι διαφορετικού είδους από τις τηλεοπτικές», είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω αγωνία αν η τρίτη σεζόν του Σασμού θα έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενες, καλοδεχούμενο ότι έρθει. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει το πρωί και θα ψάξει τα νούμερα τηλεθέασης. Αγάπησα το ρόλο της Βασιλικής και επένδυσα σε αυτόν και αυτό βρήκε τον τρόπο να περάσει στο κοινό. Φυσικά αυτό έχει και τους haters. Το πιο αστείο είναι που μου στέλνουν μηνύματα και με ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στο σενάριο “Βασιλική, ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον άντρα σου”, “άνοιξε τα μάτια σου” και τέτοια».

Κλείνοντας, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε: «Έβαλα πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη. Μέσα στη ζωή ευτυχώς υπάρχει και η τέχνη και αυτό είναι μεγάλη χαρά. Η μητρότητα με έκανε να βάλω λίγο πίσω την επαγγελματική μου ενασχόληση και το έκανα με χαρά».