Έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο για να ευχηθεί στη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη βρήκε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής επειδή δεν ήταν σπίτι να της πει «Χρόνια Πολλά» αλλά τραγουδούσε στην Κύπρο σταμάτησε το live πρόγραμμά του για να την πάρει τηλέφωνο και να της ευχηθεί.

Στην αρχή ο τραγουδιστής κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του αλλά η γραμμή ήταν κατειλημμένη. Όπως είπε στους θαμώνες του μαγαζιού κάποιος από την οικογένεια της Αντελίνας θα πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο να της ευχηθεί πρώτος. Στην συνέχεια την πήρε στο κινητό και της ευχήθηκε τραγουδιστά.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε και σχετικό βίντεο στο Instagram γράφοντας μεταξύ άλλων «χρόνια πολλά στον έρωτά μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

«Χρόνια πολλά στον έρωτά μου. Είναι φορές που το καθήκον σε εγκαλεί ενώ θα ήθελες να είσαι στην οικία του σπιτιού σου και να ευχηθείς πρώτος από όλους, στις 00:00, στην προσωπική σου σύζυγο για τα γενέθλιά της!

Ανταφτού είσαι στην αγαπημένη (πάλι καλά) Κύπρο και τραγωδείς! Κάτι πρέπει να σκαρφιστείς… Ευχαριστώ τους θαμώνας του μαγαζιού που ανέχτηκαν την τρέλα μου (αν και θεωρώ τους (από)ζημίωσα και με το παρακάτω) αλλά κυρίως τον πληκτροφόρο συνάδελφο και συνεργάτη Μιχάλη Παπαδάκη που ενώ συνομωτούσα με το πλήθος απαθανάτισε το στιγμιότυπο ώστε να το έχω ενθύμιο».