Ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές του. Λίγες μέρες μετά το θάνατό του, η οικογένειά του βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 όπου και μίλησαν συγκινημένοι για την απώλεια του δικού τους Γιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, παρατήρησε πως ο Νίκος Φλωρινιώτης ήταν ο πιο συγκινημένος από όλους.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις μέρες, με χάπια», εξομολογήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης και η μητέρα του επισήμανε: «Ο Νίκος ειδικά δεν πρέπει να στεναχωριέται».

«Εκείνο το βράδυ, πριν μπει στο νοσοκομείο αυτό μου είπε: «Θέλω παιδί μου εσύ να είσαι καλά. Εγώ την έζησα τη ζωή μου και ας πεθάνω…», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης. Η Μάχη Φλωρινιώτη αποκάλυψε στη συνέχεια: «Υπάρχει ένα θεματάκι».

Άννα Φλωρινιώτη: Χθες, ένιωσα τον πατέρα μου, ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα στην συνέχεια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-Live του Alpha. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει» είπε η Άννα Φλωρινιώτη με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη πρόσθεσε: «Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω «ποιος είναι;». Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και του είπα να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;».