Μια νύφη ισχυρίζεται ότι φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα την ημέρα του γάμου της για τα… αγέννητα μωρά της. Αλλά οι σχολιαστές δεν έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνη. «Φόρεσες ένα διάφανο νυφικό για να μάθεις στη μελλοντική σου κόρη να είναι ατρόμητη», έγραψε η 26χρονη νύφη Ashley Raso, από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, στη λεζάντα της εξομολόγησης στο TikTok που κάνει θραύση.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 156.000 προβολές, η Raso, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Απρίλιο, φαίνεται μέσα στο διάφανο φόρεμα που δημιουργήθηκε από τους Αυστραλούς Danny και Isabelle της εταιρείας House of Harper.

Κάτω από το δαντελένιο φόρεμα, η Raso φόρεσε ένα λευκό στράπλες και ασορτί εσώρουχο για να κρύψει τα ιδιωτικά μέρη. Όλα τα άλλα είναι απολύτως ορατά.

«Είχα πάθος για το ντιζάιν και τη μόδα σε όλη μου τη ζωή», εξήγησε η νύφη στη λεζάντα της ανάρτησης. «Όταν πήγα στον Danny και την Isabelle με ένα παλιό όραμα να φτιάξω ένα see-through νυφικό, την απόλυτη δήλωση μόδας, εκείνοι ενθουσιάστηκαν αμέσως και συμφώνησαν».

Η Raso πρόσθεσε: «Η μελλοντική μου κόρη θα σας ευχαριστήσει μια μέρα που της επιτρέψατε [της μαμάς] να είναι ατρόμητη και να παίρνει ρίσκα που την κάνουν ευτυχισμένη».

Και ενώ, πράγματι, εντυπωσίασε με το αντισυμβατικό νυφικό της, οι επικριτές στα social media είχαν αρκετά να πουν.

«Αυτό δεν διδάσκει την κόρη σας να είναι “ατρόμητη”… να έχει λίγη φινέτσα ή κομψότητα την ημέρα του γάμου σας», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Απλά φόρεσε το φόρεμα, δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι είναι για μια κόρη», σημείωσε ένας άλλος. Ένας άλλος επικριτής έκανε ένα σχόλιο που παραπέμπει στη λέξη «πρόστυχη».

@ashley.raso

@House of Harper thank you for trusting in my vision to bring this dress to life. I have had a passion for design and fashion all of my life and so when I went to Danny and Isabelle with a bold vision to make a see-through wedding dress, the ulitmate fashion statement, the were instantly thrilled and on board. We pushed ourselves think creatively and outside of the box, whilst still keeping the dress refined and classy. The end product exceeded all of my expectations. Danny and Isabelle, your creative minds are like nothing I’ve ever experienced. Thank you from the bottom of my heart. My future daughter will thank you one day for allowing her Mum to be fearless and take risks that make her happy. #weddingdress #fashiontrends #justmarried #weddingtiktok #firstlook #wedding #bride #fashion

♬ Originalton – 🎀🍙Sia Collection🍙🎀

Μια άλλη νύφη από την Αυστραλία, πρόσφατα δέχτηκε επίσης τα ψηφιακά πυρά στο TikTok επειδή φόρεσε ένα «γυμνό φόρεμα» για τον πρόσφατο γάμο της.

Στην περίπτωση της Raso υπήρχαν και κάποιοι που εξέφρασαν πιο ευγενικά τη διαφωνία τους με την επιλογή της.

«Το λατρεύω για σένα, αλλά θα αισθανόμουν τόσο αμήχανα να μιλάω με τον πεθερό μου και την ευρύτερη οικογένεια του συζύγου μου με αυτό», σχολίασε κάποιος.

«Ίσως ένα φόρεμα για μετά το πάρτι, αλλά το να περπατάς έτσι δίπλα στην οικογένειά σου τη δική σου ξεχωριστή μέρα είναι λίγο[υπερβολικό», είπε ένας άλλος.

Αλλού στα σχόλια, οι θαυμαστές χειροκρότησαν τη γενναιότητα της Raso με επαίνους όπως «είσαι ένα είδωλο» και «το αγαπώ τόσο πολύ».