Μετά από αρκετούς μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Θάνος Πετρέλης επέστρεψε με μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής, αλλά και για τον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας. Ο Θάνος Πετρέλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο εάν ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού.

Στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν ο Θάνος Πετρέλης ερωτήθηκε εάν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, ο τραγουδιστής απάντησε πως «όχι, δε βοηθάω. Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου, μπορεί να φταίει και εκείνη σε αυτό. Ήμουν μοναχογιός, οπότε πάντα τα είχα όλα στο χέρι».

Ο ίδιος ανέφερε πως αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά, όπως είπε, «ο καθένας έχει την άποψή του. Επειδή μεγάλωσα σε ένα σπίτι ‘’πατριαρχίας’’ υπήρχε, καλώς ή κακώς, η λογική του ‘’δε θα πλύνει ο άντρας τα πιάτα’’. Ακούω κάποιες δηλώσεις συναδέλφων που όταν κάποιος πει κάτι τέτοιο, όλοι λένε ‘’δεν είναι κακό να πλύνει ο άντρας τα πιάτα’’. Δεν είπα ότι είναι κακό, απλώς δεν το έχω κάνει και δεν έχει χρειαστεί να το κάνω. Ούτε όταν ήμουν με τη μητέρα μου, ούτε τώρα που είμαι παντρεμένος και έχω την οικογένειά μου».

«Είμαι καλομαθημένος, έχω πάντα τις γυναίκες μου να με προσέχουνε, εγώ προσπαθώ να κάνω το παν για να τους προσφέρω ό,τι θέλουνε, όσο μπορώ, και αυτές με προσέχουν, για να έχουν τα κορίτσια μου τον μπαμπά τους και η γυναίκα μου τον σύζυγό της, χαρούμενο» κατέληξε ο Θάνος Πετρέλης.

Τέλος, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε πως με τη σύζυγό του είναι μαζί 27 χρόνια και πως μεταξύ τους έχουν βρει τη «χρυσή τομή». «Αυτό που είναι χαρακτηριστικό και είναι σημαντικό να υπάρχει στα ζευγάρια, είναι η κατανόηση. Νομίζω έχουμε βρει τη χρυσή τομή μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε τα κοριτσάκια μας, έχουμε την οικογένειά μας και έχουμε και μια τρομερή σχέση. Την εμπιστεύομαι σε όλα».