Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή, έχει προκαλέσει σάλο με την ανάρτησή της για την υπόθεση Γεωργούλη, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, να τοποθετείται για το ζήτημα.

«Γενικά ο κόσμος είναι σκληρός και χωρίς τις αναρτήσεις. Γιατί καμιά φορά μπορεί να μη θέλουμε, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κόσμος παραμένει σκληρός και τα σχόλια παραμένουν σκληρά και καλό είναι, όταν όλοι πια γινόμαστε μπροστάρηδες κι επαναστάτες με την τρυφερότητα και θέλουμε να γίνει καλύτερος ο κόσμος, να το σκεφτόμαστε με τις ίδιες μας τις πράξεις. Με τα σχόλια που κάνουμε δημόσια, με τα μηνύματα που ίσως στείλουμε σε έναν άνθρωπο», συμπλήρωσε.

Τέλος, σημείωσε πως το κοινό πρέπει να αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της στην υπόθεση Γεωργούλη, αναφέροντας:

«Υπάρχει Δικαιοσύνη εκεί έξω που μπορεί να κρίνει μια οποιαδήποτε πράξη, ένα αδίκημα ή ένα κακούργημα. Και δεν είμαστε εμείς σε θέση να κρίνουμε και να δικάσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μιλάω γενικά γιατί αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες. Το λέω και το ξαναλέω, να το ξέρουμε. Αυτά λοιπόν, ήταν τα νέα, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση για να μεταφέρουμε».

Δείτε το video: