Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το σχόλιο της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Η μητέρα της αθλήτριας, Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη, που είναι υποψήφια βουλευτής στην ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακή συμβούλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Twitter το εξής:

Όπως ήταν φυσικό άμεσα προκλήθηκε σάλος, με την Κατερίνα Στεφανίδη να κρατάει αποστάσεις από τις θέσεις της μητέρας της, η οποία λίγο αργότερα έσβησε και το post.

Ωστόσο, χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία απάντησε χαρακτηριστικά «Τι είμαι; Μπόγια να την μαζέψω;».

Η χρυσή Ολυμπιιονίκης του άλματος επί κοντώ, είχε τοποθετηθεί προηγουμένως έπειτα από ερωτήσεις χρηστών στα social media, για τις αναρτήσεις της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» ανέφερε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.