Μετά την καταγγελία – βόμβα από την Ελένη Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ευρωβουλευτής αντιμετωπίζει και άλλες καταγγελίες. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι δύο καταγγελίες αφορούν σε εργασιακό εκφοβισμό συνεργατών του Αλέξη Γεωργούλη, εκ των οποίων η μία έχει γίνει από άντρα.

Η άλλη καταγγελία αφορά ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη που υποστηρίζει πως υπέστη βία από τον ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», μια νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη έκανε καταγγελία για εργασιακό εκφοβισμό.

Η αναφορά έγινε το 2020 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο και ακολούθησε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η άλλη καταγγελία αφορά έναν άντρα, μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Ο συνεργάτης του ευρωβουλευτή έκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, ωστόσο και πάλι έγινε έλεγχος, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και μπήκε η υπόθεση στο αρχείο.

Τέλος, ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη έκανε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό, μετά από έξοδο για ποτό με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, όμως ακόμη, σύμφωνα πάντοτε με την εκπομπή «Το Πρωινό» δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ασκούμενη δικηγόρος φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της.

Ελένη Χρονοπούλου

Η τέταρτη καταγγελία είναι αυτή της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε επώνυμα τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, όπως ανέφερε στην εκπομπή ένας εκ των συνηγόρων της.