Κάποτε η Ιρίνα Σάικ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον πλανήτη, αλλά ο χωρισμός τους το 2015 προκάλεσε μια μεγάλη… παράπλευρη απώλεια στο σούπερμοντελ από τη Ρωσία.

Η Ιρίνα Σάικ, λοιπόν, μίλησε για το τι της συνέβη όταν αποφάσισαν να διακόψουν την σχέση τους, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «okdiario.com». Όταν η σχέση τους έλαβε τέλος, η Σάικ κατάλαβε για τα καλά την ισχύ του image του Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο τον social media. Η Ρωσίδα σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον «CR7», ούσα πλέον σύντροφος του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να σταματήσουν να την ακολουθούν «αν την ξέρουν απλά ως πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο», και αυτό είχε ως συνέπεια τη δραματική μείωση της απήχησής της στην πλατφόρμα.

Όπως δήλωσε και η ίδια άλλωστε: «Όταν χώρισα με τον Κριστιάνο έχασα 11 εκατομμύρια followers μέσα σε 24 ώρες», αναφέρει η ίδια πηγή. Αυτός ο αριθμός μάλιστα αναλογούσε στο 75% των ακολούθων της τότε.

Ο Πορτογάλος σταρ γνώρισε το μοντέλο από τη Ρωσία το 2009, όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για μεγάλο διάστημα της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2010 ως και το 2015, οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό.

Έπειτα, αμφότεροι γνώρισαν τον έρωτα. Η Ιρίνα Σάικ ερωτεύθηκε τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο έχουν μια κόρη, την 6χρονη Λέα. Μπορεί, δε, να έχουν χωρίσει αλλά φήμες τους θέλουν να έχουν έρθει και πάλι κοντά τους τελευταίους μήνες και να υπάρχει το ενδεχόμενο όχι μόνο επανασύνδεσης, αλλά αύξησης της οικογένειάς τους. Από τη μεριά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε σχέση με την Χεορχίνα Ροντρίγκες με την οποία ζουν μαζί στη Σαουδική Αραβία, όπου αγωνίζεται ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.