Η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τον γιό της και του Κάνιε Γουέστ, Σεντ, βρέθηκαν στις VIP εξέδρες του «Έμιρεϊτς» και παρακολούθησαν μαζί τους «κανονιέρηδες» να αποκλείονται από τη συνέχεια του Europa League καθώς ηττήθηκαν με 5-3 στα πέναλτι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-1 κ.δ., παρ., 2-2 το α’ ματς) του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (έμεινε στον πάγκο) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του θεσμού.

Η παρουσία της 42χρονης σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης και του 7χρονου γιού της που είναι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Λονδίνου προκάλεσε… χαμό στα social media. Τον περασμένο Ιανουάριο σε πάρτι γενεθλίων ο Σεντ Γουέστ εμφανίστηκε σε ανάρτηση της μητέρας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να φορά φανέλα της Άρσεναλ.

Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος αστέρας τέτοιου βεληνεκούς βρέθηκε στο γήπεδο της Άρσεναλ αυτή τη σεζόν.

Η Καρντάσιαν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του ματς κοιτάζοντας το κινητό της, αλλά εμφανίστηκε αφοσιωμένη όταν άρχισε η διαδικασία των πέναλτι και όταν ο Αδάν σταμάτησε τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στην τελευταία εκτέλεση, η Κιμ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της πως η Άρσεναλ αποκλείστηκε.

Η Καρντάσιαν πήγε στο γήπεδο μια ημέρα μετά αφότου ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, υποστήριξε πως θα ήθελε να δει κάποιο από τα είδωλά του στις εξέδρες και ανέφερε πως θα του άρεσε να πάει ο θρυλικός τενίστας Ράφα Ναδάλ στο «Έμιρεϊτς».

Αυτή ήταν η απάντησή του έπειτα από ερώτηση που είχε να κάνει με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε πως ένιωσε πληγωμένος που η αγαπημένη του ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς δεν πήγε να δει τους «πολίτες», αλλά επέλεξε να πάει σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ, πάντως, δεν σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στις εξέδρες. Τη συνέδεσαν με τον αποκλεισμό της ομάδας και την… περιβόητη «κατάρα των Καρντάσιαν» αφού όταν εκείνη ή κάποια αδερφή της σχετίζεται με κάποια ομάδα ή κάποιον αθλητή τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα.

Αυτή η «κατάρα» αναπτύχθηκε με τα χρόνια και την σχέση της με τον πρώην μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις και των αδερφών της Κλόε με τους επίσης μπασκετμπολίστες Λαμάρ Όντομ και Τρίσταν Τόμπσον καθώς επίσης και της Κένταλ Τζένερ με τους άσους του NBA, Μπεν Σίμονς και Ντέβιν Μπούκερ.