Ο Σάκης Τανιμανίδης παρακολουθεί και εκείνος συγκλονισμένος τις τραγικές εξελίξεις σχετικά με τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και την ανείπωτη τραγωδία στη χώρα μας, με τους 57 νεκρούς σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, ενώ 56 άνθρωποι αγνοούνται.

Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την οργή του για τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία φαίνεται πως οφείλονται σε ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος.

«Από χθες προσπαθώ να το καταλάβω και δεν το έχω καταφέρει. Δεν χωράει ακόμη ο νους μου ότι το 2023 κάποιος απλά δεν γύρισε ένα κλειδί ή δεν έδωσε τη σωστή προφορική οδηγία σε ένα ολόκληρο τρένο γεμάτο με ανθρώπους… και έγινε αυτό που έγινε!

Το 2023 που στέλνω live location στο Whatsupp για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου… οι γραμμές των τρένων στην Ελλάδα έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου και βγάζει ήχους! Το επίπεδο της βλακείας που επικρατεί είναι ασύλληπτο! Και η βλακεία δεν είναι αμάρτημα… η αδιαφορία όμως είναι» ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης.