Ο μεγαλύτερος αδερφός της Μαντόνα, Anthony Ciccone, πέθανε σε ηλικία 66 ετών, είδηση που έγινε γνωστή από τον κουνιάδο του Τζο Χένρι, ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το bbc.com, ο 66χρονος είχε παλέψει με τον αλκοολισμό και υπήρξε άστεγος για πολλά χρόνια, ενώ κάποια στιγμή ζούσε κάτω από μια γέφυρα.

Μέχρι στιγμής, η Μαντόνα δεν έχει σχολιάσει δημόσια τον θάνατο του Anthony, αλλά η ποπ σταρ έκανε like στη δημοσίευση του Τζο Χένρι.

Σημειώνεται, ότι η Μαντόνα μεγάλωσε στην πόλη του Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, με τον Anthony και τα άλλα αδέρφια της. Ενώ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1978 για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χορό και τη μουσική, εκείνος έμεινε στο Μίσιγκαν.

Μάλιστα, αποξενώθηκε από την οικογένειά του και προηγουμένως τους είχε χτυπήσει, κατηγορώντας τους ότι δεν νοιάζονταν για εκείνον. «Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια αποτυχία», είπε στη Daily Mail το 2011.

«Αν πέθαινα η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε ή δεν θα ενδιαφερόταν για έξι μήνες», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. Αργότερα, το 2017, αναφέρθηκε ότι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.