Η TikToker και plus size μοντέλο Lexie Lemon δεν δίνει καμία σημασία στα κακεντρεχή σχόλια που κριτικάρουν τη σχέση της με το λεπτότερο αγόρι της. Η Lexie Lemon, που είναι γεννημένη στη Νέα Ορλεάνη, διαθέτει πάνω από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και λατρεύει να μοιράζεται μαζί τους τις στιγμές που ζει με τον αγαπημένο της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεό της, όμως, η Lemon απαντά σε όλους όσους λένε πως δεν θα έπρεπε να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν ταιριάζει στις δικές της σωματικές αναλογίες, λέγοντάς της, έμμεσα, πως ο σύντροφός της δεν θα έπρεπε να είναι πιο αδύνατος από εκείνη. «Οι χοντροφοβικοί, όταν ένα plus size κορίτσι και ένας αδύνατος άντρας είναι ζευγάρι, “φρικάρουν“», έγραψε στο viral βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 900.000 προβολές.

«Κι όμως, αυτή είναι η αλήθεια», γράφει στη λεζάντα του στιγμιότυπου. Η ανάρτηση κατακλύστηκε με αγάπη στα σχόλια από τους ακολούθους της, με έναν να γράφει: «Οι άνθρωποι πραγματικά νομίζουν ότι είναι δουλειά τους να αποφασίζουν αν ένα ζευγάρι ταιριάζει».

«Είστε πολύ χαριτωμένοι μαζί», ανέφερε ένας χρήστης. Ένας άλλος πρόσθεσε υποστηρικτικά: «Δε βλέπω το πρόβλημα. Είστε απλά ένα ζευγάρι, ποιος νοιάζεται αν ο ένας από τους δύο είναι υπέρβαρος ή αδύνατος».

Κάποιοι επαίνεσαν τη Lemon που με θάρρος έθεσε το ζήτημα. «Ούτε καν θα πω ψέματα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος», παραδέχτηκε κάποιος. «Εγώ είμαι η πιο “γεμάτη” και πάντα ερωτευόμουν αδύνατους/γυμνασμένους άντρες, φοβάμαι τόσο πολύ αν θα κάνουν σχόλια και για μένα», ανέφερε μια άλλη ακόλουθη της Lemon.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Lemon απάντησε σε ένα δηκτικό σχόλιο που έγραφε: «Ουάου, η μητέρα μου θα λάτρευε αυτή την αγελάδα στη φάρμα». Η χαμογελαστή Lemon απάντησε χοροπηδώντας με εσώρουχα και αφιερώνοντας την ανάρτηση στον κατακριτή της, ενώ η μελωδία στο background τραγουδούσε: «Γιατί είσαι τόσο κακιά; Απλά ζηλεύεις».

Σε μια ανάρτηση στο TikTok που δημοσιεύτηκε πέρυσι, το μοντέλο είχε ισχυριστεί πως «όμορφες και αδύνατες γυναίκες» είχαν προσεγγίσει τον άντρα της, εκφράζοντας θυμό για την επιλογή της συντρόφου του.

Περισσότερες γυναίκες με καμπύλες εμφανίστηκαν πρόσφατα για να αποκαλύψουν τον ρατσισμό που υφίστανται ενώ βγαίνουν με λεπτότερους άνδρες. Τον Οκτώβριο, η Alex Aspasia δημοσίευσε ένα σύντομο TikTok όπου αγκαλιάζεται με τον καλό της, καθώς κοιτάζονται με αγάπη ο ένας στα μάτια του άλλου και μοιράζονται ένα φιλί.

«Μην αφήνετε το μέγεθός σας να σας σταματήσει από το να βρείτε κάποιον ξεχωριστό», είπε η influencer των 330 κιλών