Η Άλισον Μπρι σόκαρε όχι μόνο τον σύζυγό της, Ντέιβ Φράνκο, αλλά και τους θαυμαστές της στα social media την Πέμπτη, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που τη δείχνει να τρέχει γυμνή στους διαδρόμους του ξενοδοχείου London West Hollywood του Λος Άντζελες. «Τι κάνεις όταν ο σύζυγός σου νιώθει άγχος για την πρεμιέρα της ταινίας του», έγραψε στη λεζάντα η 40χρονη.

Στο βίντεο, η σταρ του GLOW φαίνεται να τρέχει στο διάδρομο εντελώς γυμνή πριν χτυπήσει την πόρτα για να συναντήσει τον άντρα της. «Περιμένοντας τον Ντέιβ να απαντήσει… νομίζει ότι είμαι στο ντους», έγραψε στη λεζάντα.

Μετά από λίγο ο 37χρονος Φράνκο, ανοίγει την πόρτα και κοιτάζει σοκαρισμένος. «Καλή πρεμιέρα», φωνάζει η ηθοποιός σε έναν σαστισμένο Φράνκο, ο οποίος της ζητά να «φύγει από τον διάδρομο!». «Έχω κάνει ήδη τρεις γύρους», είπε η σταρ του «Lego Movie».

Ο Φράνκο και η Μπρι ήταν στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα του «Somebody I Used to Know», το οποίο γράφτηκε από το ζευγάρι, σε σκηνοθεσία Φράνκο και πρωταγωνίστρια την Μπρι.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο «The Late Late Show With James Cordon», όπου ο Φράνκο είπε ότι ήταν πολύ περίεργο πράγμα αυτό που έγινε. «Ήταν ένα σοκ το να ανοίξω την πόρτα και να τη βρω γυμνή στο διάδρομο του ξενοδοχείου του Λονδίνου», αστειεύτηκε ο ηθοποιός του «Now You See Me».

Αρκετοί χρήστες των social media πάντως βρήκαν το βίντεο ξεκαρδιστικό, σύμφωνα με τη New York Post.