Επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη, μετά το ατύχημα που είχε σε νυχτερινό κέντρο, ο Χρήστος Δάντης. Από το πλευρό του δεν έχει φύγει στιγμή η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και μάλιστα οι τηλεοπτικές κάμερες τους πέτυχαν στο αεροδρόμιο.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε και ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που είναι ευγενική, μιας και όπως ανέφερε «κάποιοι συνάδελφοί τους δεν είναι» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Στη συνέχεια, όταν κάποιοι αναφέρθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη ενοχλήθηκε. «Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δεν προέχει; Τέλος. Τέλος» είπε.

Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στο κενό την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί, με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια πλευρά. Την είδηση είχε κάνει γνωστή μέσω Instagram η Ασημίνα Χατζηανδρέου.