Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star, έχοντας προηγουμένως «ανάψει φωτιές» με τη συνάντησή της με τον Μάριο Πρίαμο σε καλύβα στον Άγιο Δομίνικο, αφού, όπως είχε γίνει γνωστό, ήταν ζευγάρι για λίγες εβδομάδες με τον Μπο, πριν την είσοδό της στο ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», έστειλε μήνυμα στον Μπο αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση από την πλευρά του ράπερ.

«Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έφτασε στο σπίτι της, συναντήθηκε με την μητέρα της και επικοινώνησε με τον Μπο. Η Καρολίνα έστειλε μήνυμα στον Μπο για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι» αναφέρθηκε στην εκπομπή ενώ η Καρολίνα ζητούσε με το μήνυμά της στον Μπο να υπάρξει μεταξύ τους συνάντηση.

«Έμεινε στο διαβάστηκε» σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκαλύπτοντας έτσι πως ο Μπο δεν απάντησε στο μήνυμα της Καρολίνας.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί» είπε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην πρώτη της συνέντευξη μετά από την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Θα επιδιώξει να μιλήσει με τον γνωστό ράπερ και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους; «Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα» απαντά η πρώην παίκτρια του Survivor.