Από τη στιγμή που πήρε θέση στο απέναντι στρατόπεδο ο Κρις έγινε αυτομάτως εχθρός της Καρολίνας. Ο παίκτης εμφανίστηκε στο συμβούλιο της Τρίτης (24/1) αντίθετος στις κρυφές συναντήσεις που δίνουν και παίρνουν στο νησί και παρότι φρέσκος στο παιχνίδι οι περίεργες αυτές καταστάσεις δεν του άρεσαν γι΄ αυτό και ψήφισε την Καρολίνα για τάκο.

Καρολίνα και Μαριαλένα είχαν άλλη άποψη με αποτέλεσμα στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/1) του Survivor All Star να κάνουν άγρια επίθεση στον συμπαίκτη τους που… τόλμησε να έχει άποψη για όσα έγιναν. «Είναι ένα φρούτο που ξεπρόβαλε στο συμβούλιο – Έχεις θράσος» πέταξε τα βέλη της η Καρολίνα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη μεριά της, όπως αποκάλυψε στην κάμερα, η ίδια μετά το συμβούλιο, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στην ομάδα της, προκειμένου μελλοντικά να αποφευχθούν διαφωνίες και εντάσεις.

«Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά μου. Οπότε εγώ χθες πήρα την πρωτοβουλία, αργά το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το συμβούλιο, να πάω στην και να τους κάνω μία στενή παράκληση και όχι θερμή», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και πρόσθεσε: «Τους είπα πως από εδώ και στο εξής, εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, θέλω να έρχεστε και να μου το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μην το λύνουμε. Να μην πηγαίνω στο συμβούλιο και με πιάνετε εξ απήνης και ακούω πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ποιος Μαρτίκας; Ο Καραγκούνιας βάζει τα γυαλιά στον «master of puppets» αλλά ο Ασημακόπουλος τον ψυλλιάστηκε

Όλοι τώρα θεωρούν πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης με το δαιμόνιο μυαλό που στήνει σε ένα λεπτό 100 καταχθόνια σχέδια για να «σουτάρει» έναν έναν τους παίκτες και να φτάσει όσο πιο κοντά στο φινάλε μπορεί.

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο όμως άλλος είναι ο «εγκέφαλος» του νησιού και ακούει στο όνομα Τάκης Καραγκούνιας.

«Βλέπω ότι ο Τάκης, ο οποίος είναι έξυπνος, έχει πιάσει τον Κρις και την Ρία, που είναι νέοι παίκτες και τους έχει στρέψει με το μέρος του. Οι απόψεις που είπε ο Κρις Σταμούλης, ήταν αυτές που ήθελε να πει ο Τάκης, αλλά λέει μην φανώ ότι τα λέω εγώ κι είμαι κακός. Ας βγάλω τον Κρις μπροστά κι ας παίξει το παιχνίδι του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Κλείνω το στόμα, ο Μάριος μου είπε να μην ανοίγω το θέμα»

Εντάσεις επικράτησαν στο Survivor μετά την νίκη των μπλε έναντι των κόκκινων με στόχο το έπαθλο φαγητού (μισή πίτα ο καθένας). Οι συζητήσεις άναψαν για τα καλά σε σχέση με τα ματσαρίσματα κι η Ασημίνα εκνευρίστηκε που της είπαν να μην μιλήσει για αυτό το θέμα.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μίλησε ύστερα από ερώτηση του Γιώργου Λιανού για την στάση του Μάριου Πρίαμου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, οι οποίοι της ζήτησαν να μη σχολιάσουν τίποτα από τα ματσαρίσματα του αγώνα.

«Το να χάνουμε επειδή δεν έχουμε κάνει σωστά ματσαρίσματα, δεν το δέχομαι. Βγαίνω μετά τον αγώνα να πω κάτι που με ρώτησε ο Λιανός και γυρνάνε η Σταυρούλα κι ο Μάριος Πρίαμος και μου είπαν μην το ανοίξεις τώρα. Μετά από ένα σημείο… δεν θέλω να πω τη λέξη φίμωτρο, αλλά να κλείσω και το στόμα μου να μη μιλάω; Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Ο Μάριος τώρα μου είπε να μην ανοίγω το θέμα και η Σταυρούλα. Όταν με ρωτούν κάτι, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Με ρώτησε γιατί είχα νεύρα και τα νεύρα οφείλονταν στο ματσάρισμα. Να μου βάλετε ένα φίμωτρο ρε παιδιά να μην μιλάω γιατί είμαι 23 χρονών κι εσείς επειδή είστε 30 και να πείτε την γνώμη σας κι η δική μου δεν ακούγεται. Δεν γίνεται έτσι. Είπα τι με ενόχλησε κι έχασα…» είπε ξεσπώντας η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε: «Όταν καθίσαμε σαν ομάδα και το συζητήσαμε πιο ήρεμα και καλά, είπαμε να μην έρθουμε εδώ πέρα μετά τη λήξη του αγώνα και να το συζητήσουμε πάρα πολύ», είπε η παίκτρια του Survivor All Star.

Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Ο έρωτας με τον Μάριο της βγήκε… ξινός

Βραδιά αποχώρησης η Τετάρτη (25/1) στο Survivor All Star. Τέσσερις στον τάκο, ένας με το ένα πόδι στο αεροδρόμιο για Ελλάδα και η αγωνία των υποψηφίων όπως είναι λογικό ήταν στα ύψη.

Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι παίκτες που βγήκαν στον τάκο μετά από τρεις ψηφοφορίες και τρία… εκρηκτικά συμβούλια του νησιού.

Όλοι έδειξαν δυσαρεστημένοι για την υποψηφιότητά τους και σίγουρα θα ήθελαν πολύ να παραμείνουν και άλλο στο παιχνίδι.

Παρ΄ όλα αυτά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα που αποχωρεί και προς έκπληξη όλων ήταν αυτό της Καρολίνας Καλύβα.

Οι τηλεθεατές πιθανότατα εξαιτίας των όσων συνέβησαν με τον Μάριο Πρίαμο της έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ο ντόρος που φαίνεται ότι δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, τής γύρισε μπούμερανγκ. «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ» είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα και σε ερώτηση για το ποιος θα ήθελε να αναδειχτεί νικητής ανέφερε το όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. «Έναν θέλεις να σου πω; Θα ήθελα την Μαριαλένα στον τελικό» είπε η Καρολίνα Καλύβα. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι παρά το ότι είχαν έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο, δεν τον ανέφερε πουθενά στην αποφώνηση.

Ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για να σχολιάσει την αποχώρηση της Καρολίνας, εκείνος εμφανίστηκε «ουδέτερος» αναφέροντας πως αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και κάθε εβδομάδα θα αποχωρίζονται οι ομάδες και από έναν παίκτη. «Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτήν την θέση και θα κριθούμε. Πρέπει να προχωρήσεις στο παιχνίδι και δυστυχώς κάθε ομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη» είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, πάντως, ήταν πιο σαφής. «Σήμερα είναι η δυσκολότερη ημέρα για κάθε εβδομάδα, μιας κι είναι συμβούλιο αποχώρησης κι ένα παιδί φεύγει. Είναι πολύ κοντά τα πράγματα. Ο Σπύρος δεν θα φύγει, ούτε ο Ασημακόπουλος και θα παιχτεί ανάμεσα στην Κάρολ και στον Τάκη. Αν θα αποχωρήσει η Καρολίνα και με πειράξει, σίγουρα γιατί είναι μια κοπέλα με την οποία έχω έρθει κοντά. Δεν έχω έρθει κοντά με τον Τάκη και τον Ασημακόπουλο ας πούμε, αλλά σίγουρα είναι διαφορετική η αποχώρηση της Κάρολ παρά του Τάκη ή του Ασημακόπουλου» είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Στη συνέχεια η Καρολίνα αποχαιρέτησε και τις δύο ομάδες, κάνοντας και μια αγκαλιά στον Μάριο Πρίαμο, όπως έκανε και με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star.