Θέμα συζήτησης αλλά και… προειδοποίησης από τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, αποτέλεσαν τα κρυφά ραντεβουδάκια της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες εστίασαν στα ραντεβού της Καρολίνας με τον Μάριο γιατί και οι δυο παίκτες διατηρούν (ή διατηρούσαν…) σχέσεις έξω από το reality επιβίωσης.

Ωστόσο, η Καρολίνα Καλύβα, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor φάνηκε ερωτευμένη με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ έκανε λόγο και για… αγάπη, αδιαφορώντας πως τα πλάνα αυτά θα μπορούσε να τα βλέπει και ο ράπερ Μπο με τον οποίο διατηρούσε σχέση μέχρι και την στιγμή που ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο.

«Όταν μιλάμε για αγάπη, η αγάπη δεν έχει όρια. Δεν μας έχουν βάλει όρια να μην βλέπουμε τους αντιπάλους μας και λοιπά. Είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχει όριο» είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα στο Survivor.

Στην συνέχεια η παίκτρια στράφηκε εναντίον της Ασημίνας Χατζηανδρέου κι όσων είπε για την σχέση που έχει εκτός Survivor. «Το τι θέλω εγώ, το πώς το θέλω εγώ και το πώς θα το κάνω εγώ αφορά εμένα, οι περαιτέρω φωνές ας μείνουν στην άκρη» τόνισε η παίκτρια.

Από την πλευρά του, ο Μάριος υποστήριξε: «Το τι έγινε, πώς, γιατί και τι έχουμε στο μυαλό μας δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί, με στεναχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Θα σεβαστώ και θα συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας». Ο Μάριος σχετικά με την εμπλοκή της Ασημίνας τόνισε: «Δεν έπρεπε να πάρει τον λόγο για κάτι που δεν την αφορά. Μιλάει για να πάρει προβολή, δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί».

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γνωρίζουν δημοσιογράφοι και πολύς κόσμος»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολιάζοντας την σχέση της Καρολίνας με τον Μάριο αλλά και την «συμβουλή» που της έδωσε στο συμβούλιο του νησιού, είπε στην κάμερα του Survivor μεταξύ άλλων: «Τον Σάκη και την Μαριαλένα δεν τους είχε καταγράψει κάποια κάμερα από ό,τι κατάλαβα, αλλά τον Μάριο και την Καρολίνα. Οπότε καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να έχει εκτεθεί και πάω να προλάβω μια κατάσταση, αλλά με μέτρο πάντα γιατί δεν μου πέφτει λόγος. Τόσο όσο. Δηλαδή είπα αυτό, κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα γιατί δεν μου πέφτει και λόγος τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, στο σπίτι τους ή οπουδήποτε. Απλά επειδή είμαι στον ίδιο χώρο με ένα άτομο κι επειδή γνωρίζω και κάποιον άλλον έξω, δεν θέλω από όλο αυτό να στενοχωρηθεί κάποιος.

Πριν φύγουμε για να έρθουμε εδώ, γνώριζα πάρα πολύ καλά κάποια πράγματα και καταστάσεις και δεν τα γνώριζα μόνο εγώ. Τις γνωρίζουν και δημοσιογράφοι κι άνθρωποι άλλοι και πολύς κόσμος. Δεν νομίζω ότι είμαι χαζή. Κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα και της είπα, αν συμβαίνει κάτι κι υπάρχει γιατί η ποινή δεν πήγε στον Σάκη και στην Μαριαλένα αλλά ο λόγος του Λιανού ήταν για τον Μάριο και την Καρολίνα».