Στον «Πιο αδύναμο κρίκο» της ΕΡΤ με τον Τάσο Τρύφωνα βρέθηκε η Έλενα Κώνστα, το απόγευμα της Παρασκευής (13/01). Λίγο παραδίπλα από την Έλενα Κώνστα βρισκόταν ο πρώην σύντροφός της, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κάποια στιγμή και μετά από την κατάλληλη πάσα του Τάσου Τρύφωνος αναφέρθηκαν στο κοινό τους παρελθόν.

«Έλενα, μιλήστε μου λίγο για τα πράσα που λέγατε. Έχετε πιάσει κάποιον πρώην σας στα πράσα;» αναρωτήθηκε ο Τάσος Τρύφωνος, με την Έλενα Κώνστα να κοιτάζει πλάι της και να απαντά χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν αυτό του έλειπε! Δεν θα ήταν εδώ».

«Εννοείται ότι ο Λάμπρος είναι πρώην σας που δεν το ήξερε κανείς;» ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος.
«Ναι, κανείς» απάντησε η Έλενα Κώνστα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να σχολιάζει: «Αν δεν ήξερε κάποιος, τώρα το έμαθε».

Η Έλενα Κώνστα πρόσθεσε: «Όχι, ευτυχώς διαλέγω καλά παιδιά και κλείνει ο κύκλος πολύ ωραία. Για τα πράσα, τώρα, ήταν επειδή δεν μπορούσα να θυμηθώ τη λέξη αυτούσια και ήθελα να την πω λίγο περιφραστικά».

«Ρε άστε τα πράσα τώρα. Πόσο καιρό ήσασταν με τον Λάμπρο;» ρώτησε ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ.

«Τρεισίμησι χρόνια. Ήταν τα πιο ωραία τρεισίμησι χρόνια της ζωής μου» σχολίασε η Έλενα Κώνστα και ο Τάσος Τρύφωνος θέλησε να μάθει: «Και; Γιατί χωρίσατε;».

«Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου» αποκρίθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Μάλιστα όπως είπε η Έλενα Κώνστα, όσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συμμετείχε στο Survivor εκείνη τον ψήφιζε και τον στήριζε ώστε να παραμείνει.