Στο μπούλινγκ που του έκαναν όταν ήταν μικρός εξαιτίας των παραπάνω κιλών που είχε, αναφέρεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε απόσπασμα από την εκπομπή After Dark, που προβλήθηκε στο «Happy Day».

«Φαινομενικά ήμουν ένα παιδί προβληματικό, αλλά ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι είμαι το κέντρο του κόσμου, ήμουν ένα παιδί με παραπανίσια κιλά. Από το σχολείο μέχρι τις παρέες, εκεί που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν μη δημοφιλής, ήμουν στο περιθώριο. Παρ’ όλα αυτά και στο περιθώριο έκανα τις παρέες μου, γι’ αυτό δεν ένιωθα ποτέ άβολα.

Δεν με έκαναν παρέα, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ. Ήμουν φυτό και δεν έδειχνα σε κανέναν, ήμουν εκνευριστικός. Πήγαινα κατηχητικό μέχρι τρίτη Λυκείου, δεν μου έχει λείψει η παρέα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο μπαμπάς μου ναυτικός, έλειπε 7 μήνες τον χρόνο, η μαμά μου γαντζωμένη από μένα, τα παράτησε όλα για να με μεγαλώσει. Δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να αναγνωρίσουν ελάττωμα σε μένα, δεν υπήρχε περίπτωση να πεις κακό για τον γιο τους» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.