Νιώθει την ανάγκη να… σπείρει. Ένας δωρητής σπέρματος, ο οποίος έχει αποκτήσει 57 παιδιά, λέει ότι απέχει από το σεξ, ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει το σπέρμα του για κατάθεση. Ο 31χρονος Kyle Gordy, ξεκίνησε για πρώτη φορά να δωρίζει το σπέρμα του το 2014 και έχει βοηθήσει περισσότερες από δεκάδες γυναίκες να γίνουν μητέρες τα τελευταία 9 χρόνια.

Ο άντρας από την Καλιφόρνια συνήθιζε να απολαμβάνει μια έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά οι δεσμοί του είναι πλέον «ανύπαρκτες», καθώς το «χόμπι» του δωρητή σπέρματος έχει αποκτήσει… πρόσθετη σημασία. «Ένας από τους λόγους που δεν βγαίνω έξω και δεν κάνω σεξ είναι επειδή θέλω να το σώσω “σπέρμα” και να δώσω την καλύτερη δυνατή πιθανότητα εγκυμοσύνης», είπε ο Γκόρντι και μεταδίδουν οι New York Times. «Απέχω μέχρι να κάνω δωρεά, ώστε να μπορέσω να αυξήσω τον αριθμό των σπερματοζωαρίων μου και να το απελευθερώσω για την καλύτερη “πιθανότητα” επιτυχίας» είπε ο άντρας.

Ο γόνιμος πατέρας «των 57» λέει επίσης πως έχει εγκαταλείψει τα “ριψοκίνδυνα παιχνίδια”, λόγω του κινδύνου να προσβληθεί από λοιμώξεις που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του. «Δεν θέλω να διακινδυνεύσω να κάνω σεξ με τυχαίες γυναίκες και να πάθω κάποιο νόσημα, επομένως υπάρχει μεγάλη ευθύνη στους ώμους μου και δεν πρόκειται να ρισκάρω», δήλωσε ο δωρητής. Εν τω μεταξύ, ο Gordy αποκάλυψε ότι δεν αυνανίζεται πλέον για ευχαρίστηση, λέγοντας ότι πλέον συνδέει την πράξη με τη δωρεά σπέρματος. «Νομίζω ότι επειδή έχω αυνανιστεί τόσες φορές, έχει αρχίσει να νιώθω σαν ρομπότ με την και επαναλαμβανόμενη διαδικασία», δήλωσε.

Πρόσφατα, ο Gordy ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, όπου έκανε δωρεά σε τρεις γυναίκες – όλες τώρα έγκυες. Αφού επέστρεψε στο σπίτι, έκανε δωρεά και σε άλλη γυναίκα και, συνολικά, μέσα σε ένα μήνα απέκτησε τέσσερα παιδιά. Με συνολικά 14 ακόμη παιδιά… καθ’ οδόν, ο Gordy δεν σχεδιάζει να σταματήσει τη δωρεά σπέρματος σύντομα, αλλά λέει ότι γίνεται «πιο φασαριόζος» με τους ανθρώπους στους οποίους δίνει το σπέρμα του. «Κάνω περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την εργασία τους, την ψυχική τους υγεία, την οικονομική τους κατάσταση και τη στάση τους ως γονείς», εξήγησε. «Εφόσον η γυναίκα περάσει τα “τεστ” και μπορεί να φροντίσει το παιδί χωρίς προβλήματα, τότε θα βοηθήσω ευχαρίστως». Μοιράζοντας τις συμβουλές του για τους άντρες που επιθυμούν να γίνουν μπαμπάδες, ο Gordy λέει ότι το δυνατό του σπέρμα βασίζεται στον καλό βραδινό ύπνο και στην αποφυγή του άγχους από τη ζωή του. «Νομίζω ότι ένας καλός ύπνος βοηθάει και προσπαθώ να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερους υπνάκους την ημέρα», εξήγησε. «Κοιμάμαι περίπου 10 ώρες την ημέρα, μερικές φορές περισσότερες αν χρειαστεί». «Η αποφυγή του άγχους όπου είναι δυνατόν βοήθησε επίσης στο σπέρμα μου», πρόσθεσε με ενθουσιασμό.

Ο Gordy έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς πέρασε “δύσκολα” ραντεβού, λέγοντας ότι οι περισσότερες γυναίκες τον απορρίπτουν από το γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες παιδιά διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. «Αν και είχα μερικές γυναίκες που ενδιαφέρονται για μια πιθανή σχέση, ποτέ δεν πάει πουθενά». Αλλά ο μπαμπάς έχει σφυρηλατήσει ουσιαστικές σχέσεις με μερικές από τις γυναίκες που έλαβαν το σπέρμα του. Πέρυσι, η 31χρονη Ουκρανή Alina Iakushyna, ξεχύθηκε πάνω από τον Gordy αφού της έδωσε το σπέρμα του.

«Ήταν ευχάριστο από την αρχή μέχρι το τέλος και ήταν απόλυτη χαρά να τον γνωρίσω», δήλωσε. «Το μωρό μου είναι όμορφο και ένα θαύμα. Είμαι ευγνώμων στον Kyle που έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα».