Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως η ίδια και ο σύζυγος της Κρις Χάμπερτ, έχουν διαχωρίσει τις ζωές τους, με αποτέλεσμα να αισθάνεται μόνη.

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ μόνη. Διότι εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον λίγο διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Οπότε έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα καθημερινά και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου και πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι τώρα δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις. Είμαστε λίγο… ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στις δύο κόρες της και είπε πως «η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη είναι ήδη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρό τους».

«Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο να μπουν σε αυτά τα δύσκολα πανεπιστήμια κει εγώ να φέρω εις πέρας το δύσκολο έργο της μάνας», πρόσθεσε στη συνέχεια.