Στην εκπομπή «Πρωϊνό μας» μίλησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις σχέσεις του με τις πρώην συντρόφους του αλλά και τον γιο του που ήρθε στην Αθήνα. Μάλιστα η αναφορά στο παιδί του, που πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα για να είναι με την μητέρα του έκαναν τον τραγουδιστή να λυγίσει μπροστά στη κάμερα.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις επαφές που διατηρεί μέχρι σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου αλλά και για τον γιο του, Θανάση, Μάλιστα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς δάκρυσε από συγκίνηση. «Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής. Ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η μετακόμιση του γιου του από τη Ναύπακτο, όπου ζει μόνιμα ο τραγουδιστής, στην Αθήνα ο Δημήτρης Κοργιαλάς απάντησε: «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Αναφορικά με το εάν έχει καταφέρει να διατηρεί καλές επαφές με τις πρώην συντρόφους του, μεταξύ αυτών και η τραγουδίστρια Ευρυδίκη, απάντησε κατηγορηματικά πως όχι… : «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά επαφή μηδέν».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δημιουργώντας οικογένεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις» τόνισε.