Πολλές αντιδράσεις ξέσπασαν μετά το ξύλο που έπεσε σε live του Snik στην Κατερίνη, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος ο τράπερ. Σε video που ανέβασε στο TikTok ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού έχουν καταγραφεί τα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει ο καυγάς.

Όπως φαίνεται, o «YT» που είναι μαζί με τον Snik στη σκηνή ανοίγει μία σαμπάνια και αρχίζει να καταβρέχει τον κόσμο. Την κίνησή του μιμήθηκε και κάποιος από το κοινό, καταβρέχοντας προς την πλευρά του Snik.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να του κάνουν νόημα να σταματήσει και την ίδια ώρα κάποιος άλλος αρπάζει ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό και το πετάει προς τον κόσμο.

Η συνέχεια είναι γνωστή, το κλαμπ μετατράπηκε σε ρινγκ και τελικά έξι άνθρωποι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις από τους έξι έφυγαν από το νοσοκομείο για τα σπίτια τους, μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, παρέμειναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

«Είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» – Η απάντηση του Snik για το περιστατικό

Ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, έδωσε την δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγιναν, ζήτησε συγγνώμη ενώ τόνισε πως δεν μπορούσε να μείνει άπραγος.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».