Για την ιδιαίτερη σχέση που είχαν με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που πέθανε χθες, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, μιλά ο Λάκης Τζορντανέλλι.

«Ήταν αδελφός. Γνωριζόμαστε 50 χρόνια. Τον είχα δει πριν από λίγες ημέρες και το περίμενα ότι θα φύγει. Εκτός από υπέροχος καλλιτέχνης, ήταν ανθρωπιστής, τους αγαπούσε όλους, δεν έλεγε κακό για κανέναν» λέει αρχικά ο τραγουδιστής, μιλώντας στο Open.

«Κρατάω την καλοσύνη του, την ειλικρίνειά του και την καλλιτεχνική του πορεία. Ο Δάκης πήρε τον Ρόμπερτ πολύ γρήγορα κοντά του. Τα έχω χαμένα πια. Τι να πω; Πίστευε στην οικογένεια, πάντα είχε ένα καλό λόγο να πει για τα παιδιά του. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, σεμνός πάρα πολύ, με τα μάτια κάτω. Έφυγε ένα αδελφός. Ένα κομμάτι από πάνω μου έφυγε» είπε συγκινημένος.

«Όλη η Ελλάδα θα τον θυμάται. Τον αγαπούσε πολύ ο κόσμος» κατέληξε μιλώντας για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η κόρη του, Ιλένια, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με έναν ιδιαίτερο και αρκετά συγκινητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους να τραγουδά ενώ δίπλα της ο Ρόμπερ Ουίλιαμς παίζει κιθάρα.

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας».