Η Μαντόνα αγαπάει να καταγράφει τους δεσμούς που αναπτύσσουν μεταξύ τους τα παιδιά της και αυτή τη φορά ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα και την κόρη της Εστέρ.

Η 63χρονη «βασίλισσα της ποπ» που είναι μητέρα έξι παιδιών, μοιράστηκε μια στιγμή από την οικογενειακή της ζωή με τα εκατομμύρια διαδικτυακών της φίλων όταν ανάρτησε ένα απόσπασμα από τα δύο παιδιά της να χορεύουν μαζί. Ο 16χρονος Ντέιβιντ Μπάντα και η 9χρονη Εστέρ διασκέδαζαν παρέα στους ρυθμούς της μουσικής του τραγουδιού Melanin του Sauti Sol με τη συμμετοχή των Patoranking, ενώ βρίσκονταν στην κουζίνα του σπιτιού τους στο Λονδίνο.

«Μαγειρεύοντας στην κουζινα», έγραψε η Μαντόνα στην λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο. Φυσικά το κλιπ έγινε viral καθώς ο 16χρονος Ντέιβιντ Μπάντα φορούσε ένα μακρύ φόρεμα της μητέρας του. Πρόκειται για ένα από τα μεταξωτά φορέματα της σούπερ σταρ της ποπ από τη Mae Couture. Στο φόντο, δε, φαίνεται να κάθεται ένα άλλο άτομο μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Εστέρ, την Στέλα, ενώ παρακολουθεί τα δύο παιδιά να χαίρονται με το χορό τους.

Ο Ντέιβιντ, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές του, ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει: «Γεια σου, συμμορία, Ντέιβιντ εδώ. Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη Κυριακή. Σας αγαπώ παιδιά».

Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, ο Ντέιβιντ αγαπά τόσο τα ανδρικά όσο και τα γυναικεία ρούχα και φοράει ό,τι τον κάνει να νιώθει άνετα. Πρόσφατα συνόδευσε τη μητέρα του,Μαντόνα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Box, WBA, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Η Μαντόνα, πέραν του Ντέιβιντ Μπάντα, της Εστέρ και της Στέλα είναι επίσης η μητέρα της 15χρονη Μέρσι Τζέιμς, του 21χρονου Ρόκο Ρίτσι και της εντυπωσιακής 25χρονης Λούρδης Λεόν, που πρόσφατα προκάλεσε αίσθηση με τη συμμετοχή της σε καμπάνια οίκου μόδας.