Η Λούρδη Λεόν συμμετέχει σε μια ακόμη διαφημιστική καμπάνια διάσημου οίκου, προωθώντας αυτήν την φορά το brand Mugler. Η 25χρονη κόρη της Μαντόνα, που σπουδάζει και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο όπου χορεύει σαγηνευτικά στην οροφή μιας κλασικής λιμουζίνας, φορώντας ένα μπεζ κορμάκι.

Στη λεζάντα, ευχαρίστησε στα ισπανικά και τα γαλλικά για την ευκαιρία που της δόθηκε, κάνοντας λόγο για ένα «τρελό ταξίδι» και δηλώνει χαρούμενη που έλαβε μέρος στην «υπέροχη» φωτογράφιση και παραγωγή, που παραπέμπει σε δρόμο της Νέας Υόρκης, τη νύχτα.

Πρόκειται για το brand Mugler του διάσημου σχεδιαστή Manfred Thierry Mugler, που πέθανε τον Ιανουάριο. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι αυτή τη στιγμή ο Casey Cadwallader.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επίσης οι Megan Thee Stallion, Bella Hadid, Chloe Sevigny, Amber Valletta και Shalom Harlow.

Ο οίκος μόδας του Thierry Mugler, ιδρύθηκε το 1973 και την δεκαετία του ’80, τα άκρως θηλυκά και σαγηνευτικά του σχέδια απογείωσαν το brand, που χαρακτηρίστηκε επίσης από πρωτοποριακές και ιδιαίτερες επιδείξεις μόδας.

Πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν προέβαλλε τον οίκο, καθώς φόρεσε το brand στο Met Gala αλλά και την πρεμιέρα του ριάλιτι «The Kardashians» στο Hulu.

Η εμφάνιση αυτή της Λούρδης στην καμπάνια θύμισε σε πολλούς την μητέρα της, Μαντόνα, και συγκεκριμένα το icon pop idol και την βασίλισσα της ποπ την δεκαετία του 1990.

Η Λούρδη επιδεικνύει σημαντική πορεία στο μόντελινγκ και τον χώρο της μόδας, έχοντας στο βιογραφικό της συνεργασίες με brands όπως SKIMS, Savage x Fenty και Versace, ενώ οι τολμηρές πόζες της στο Instagram συχνά αποτελούν καυτό θέμα συζήτησης.

Η Μαντόνα γνώρισε τον πατέρα της Λούρδης, Κάρλος, το 1994, όταν εκείνος ήταν personal trainer. Το ζευγάρι φέρεται να πέρασε βέρες κάποια στιγμή και ήταν μαζί για περίπου τρία χρόνια. Χώρισαν το 1997, λιγότερο από έναν χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, το 1996.