Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης για να βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή, που απόψε κάνει πρεμιέρα στο Barbarella μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο ηθοποιός ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα μαζί με τον φημολογούμενο «κουμπάρο» του ζευγαριού, Μανώλη Κονταρό, όπως φαίνεται από το story που ανέβασε στο Instagram.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες περί γάμου και τι απάντησε η Δέσποινα Βανδή

Οι φήμες πως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να παντρευτούν ξεκίνησαν μέσω ενός instastory της γνωστής περσόνας Soula Glamorous η οποία σε story της στο Instagram ανέφερε ότι το ζευγάρι παντρεύεται. «Ποια τραγουδίστρια κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε το πρώτο story, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. «Και στα δικά μας» έγραψε η περσόνα.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή η οποία και ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες πως ντύνεται νύφη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ισχύουν.

«Αυτή είναι η ερώτηση όλων… Κι εγώ τι να σου πω… Άλλη ερώτηση; Θα απαντήσω στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού κατ’ ιδίαν. Είδες τι ωραία που απαντάω; Παλιότερα δεν μπορούσα να σου απαντήσω», είπε με χαμόγελο η Δέσποινα Βανδή.