Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας και εκτός από τις κοινές εμφανίσεις που πραγματοποιούν, πλέον περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκαν στο Πήλιο όπου απόλαυσαν τις Πασχαλινές τους διακοπές και δημοσίευσαν και τα αντίστοιχα στιγμιότυπα στο Instagram.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή η οποία και ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες πως ντύνεται νύφη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ισχύουν.

«Αυτή είναι η ερώτηση όλων… Κι εγώ τι να σου πω… Άλλη ερώτηση; Θα απαντήσω στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού κατ’ ιδίαν. Είδες τι ωραία που απαντάω; Παλιότερα δεν μπορούσα να σου απαντήσω», είπε με χαμόγελο η Δέσποινα Βανδή.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στους συνεργάτες της πως «όταν δεν ισχύει κάτι, το όχι το λες. Όταν το αφήνεις…».

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Οι φήμες πως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να παντρευτούν ξεκίνησαν μέσω ενός instastory της γνωστής περσόνας Soula Glamorous η οποία σε story της στο Instagram ανέφερε ότι το ζευγάρι παντρεύεται. «Ποια τραγουδίστρια κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε το πρώτο story, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. «Και στα δικά μας» έγραψε η περσόνα.

Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού

Τον Μανώλη Κονταρό υποδέχθηκε η Δέσποινα Βανδή στο «Chart Show» του Σαββάτου ο οποίος με μια μαντινάδα αναφέρθηκε στην κουμπαριά τους.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω», είπε ο Μανώλης Κονταρός.