«Άνθρωποι ηλικίας έως 45 ετών με έχουν μέσα στις καρδιές τους και ξαναγυρίζουν στην παιδική τους ηλικία ακούγοντας τις μεταγλωττίσεις μου σε παιδικές σειρές» σημείωσε ο Τάσος Κωστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Τετάρτης (27/04).

Σε ότι αφορά τις ελληνικές σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Το Ρετιρέ ήταν μια σειρά στην οποία ανακάλυπτες Έλληνες. Ότι έκανε η σειρά “Τόλμη και Γοητεία” νομίζουμε ότι πρέπει να το κάνουμε και σε σειρές στην Ελλάδα. Αν αυτό είναι σίριαλ. Η σειρά “Μαρία η Άσχημη” έκανε επιτυχία και πήγε καλά ακόμα και στις επαναλήψεις».

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια πως: «Μια θαυμάστρια ήρθε και μου τράβηξε τα μαλλιά για να δει αν είναι περούκα. Την πήρε ο δ…ς και τη σήκωσε. Όταν πρωτομπήκα στη μεταγλώττιση και έπαιρνα 7.000 δραχμές το επεισόδιο, αγόρασα τηλεόραση. Είχα κάνει μια διαφήμιση και με τα χρήματα αγόρασα αυτοκίνητο»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Κωστής απάντησε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπήρξαμε φίλοι. Ήμασταν επαγγελματίες που κοιτούσαμε τη δουλειά μας. Όταν συνεργαστήκαμε, έδινε το 120% στη δουλειά. Μόνο όσοι τον κατηγορούν ξέρουν τι έχει συμβεί, εγώ δεν ήμουν μπροστά. Μένει να αποδειχθεί».