Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Περιέγραψε μάλιστα, ένα περιστατικό με κάποιον τραγουδιστή, που πάνω στον θυμό του σκέφτηκε να μην του γράψει ξανά τραγούδι.

«Έχω θυμώσει με τραγουδιστή, είπα από μέσα μου πως δεν θα του γράψω ξανά τραγούδι, αλλά δεν το τήρησα. Είμαι άνθρωπος που θυμώνω εκείνη την ώρα, φωνάζω εκείνη την ώρα, αλλά μετά ούτε καν θυμάμαι, γιατί έχουμε καβγαδίσει, ούτε θυμάμαι τι έχω πει πάνω στον παρορμητισμό μου. Λέω και πράγματα για τα οποία εννοείται πως μετανιώνω μετά, αλλά δεν θυμάμαι να σου πω πχ για τον τάδε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή, δήλωσε: «Ο πόλεμος είναι τηλεθέαση πλέον, και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Είμαστε για πολύ ξύλο εμείς οι άνθρωποι. Όλο αυτό μου θυμίζει την ταινία “Truman Show” με το υπέροχο φινάλε. Με το που θα τελειώσει ο πόλεμος με τον Πούτιν, τι θα κάνουμε; Θα αλλάξουμε κανάλι; Μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πεθαίνουν άνθρωποι, διαλύονται οικογένειες».

Ύστερα πρόσθεσε πως ο ίδιος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με το θέμα του πολέμου.

«Τον έχω ζήσει τον πόλεμο στο πετσί μου. Ήμουν πέντε χρονών, όταν είχαμε τον πόλεμο με τους Τούρκους. Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια, να χάνω ανθρώπους γύρω μου. Δεν πρέπει να το ζούμε αυτό σήμερα», δήλωσε.