Την απόφαση να μην παντρευτούν με τον Λευτέρη Χαρίτο μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στους ομοφυλόφιλους εξήγησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (10/03).

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση», είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τα σχόλια, που τη στοχοποίησαν, σχετικά με το πώς η ίδια μπήκε στις Άγριες Μέλισσες όπου κρατά το ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη, η ηθοποιός απάντησε: «Μου το μετέφεραν. Δεν το διάβασα κάπου προσωπικά. Ήταν μια θέση που ακουγόταν. Δεν με κάνει χαρούμενη ότι υπάρχει το 2022 τέτοια άποψη από κάποιους ανθρώπους».

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι άδικο από όλες τις απόψεις. Έχουμε πολλά παραδείγματα που είναι η γυναίκα στην επικαιρότητα. Είμαι σίγουρη πως συμβαίνει επειδή είμαι γυναίκα. Αν ήμασταν σε αντίθετες θέσεις δεν θα μιλούσε κανείς ότι γυναίκα σκηνοθέτρια έφερε τον σύντροφό της ως ηθοποιό. Νομίζω αυτό συμβαίνει. Πατριαρχία», κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.