Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν στην εκπομπή The 2Night Show της Δευτέρας (15/11) η ταλαντούχα Μαρκέλλα Γιαννάτου που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη. Η αγαπημένη ηθοποιός είδε ένα απολαυστικό απόσπασμα με τον εαυτό της να μιλάει Ισπανικά, στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Επίσης, μίλησε για τις φοβίες και τις κρίσεις άγχους που έχει περάσει και εξήγησε πώς τις αντιμετωπίζει. Τι είναι το forum του Λακανικού πεδίου, στο οποίο είναι μέλος;

Πώς ένιωσε όταν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος ανακοίνωσε δημόσια την πολύχρονη σχέση τους;

Ποια απάντηση έδωσε στα σχόλια που ακούστηκαν για την παρουσία της στη σειρά που σκηνοθετεί ο σύντροφός της; Τέλος, εξήγησε τον λόγο που δε θέλει να παντρευτεί, αλλά και γιατί δεν επιθυμεί να γιορτάζει το όνομά της.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από γονείς γιατρούς αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Οι γονείς της τη στήριξαν όταν αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της υποκριτικής γιατί πάντα έβαζαν πρώτα τις επιθυμίες των παιδιών τους.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τις φοβίες και τις κρίσεις άγχους που έχει περάσει και εξηγεί πώς τις αντιμετωπίζει.

«Δεν πάω εύκολα στα μαγαζιά. Όταν έχει βαβούρα και πολύ κόσμο ταράζομαι. Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με πιάνει δύσπνοια, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Στην αρχή ήταν καταστροφικό, παλιά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είμαι σε ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια».

Σε μία σχέση της δεν ζηλεύει, θεωρεί αυτό το συναίσθημα αχρείαστο και θα έπρεπε να μένει εκτός ενός ζευγαριού.

«Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;»

Περνώντας στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε στον δεσμό που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον Λευτέρη Χαρίτο, που είναι και σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών».

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα που διάβασε για εκείνη την ενόχλησαν όσα την αποκαλούσαν τη «σύντροφο του Λευτέρη Χαρίτου».

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Αποκάλυψε ακόμη ότι δεν έχει στα άμεσα σχέδιά της να παντρευτεί και μάλιστα ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος κρύβεται πίσω από αυτή της την απόφαση.

«Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους».