Για την ενημέρωση που κάνουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές μιλούσαν στον αέρα του «Όλα γκουντ». Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια.

Σε ερώτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την ενημέρωση που κάνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές του 10-1, η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι είναι σκληροπυρηνική ενημέρωση, είναι γιαλαντζί. Ο άξονας είναι κοινωνικός και η προσέγγιση είναι διαφορετική. Η προσέγγιση θα πρέπει να γίνει από δημοσιογράφους με δημοσιογραφικά κριτήρια και θα πρέπει να υπάρχει και μια σωστή αλληλουχία θεμάτων.

Δεν μπορείς να έχεις ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι της Πάτρας, να έχεις το θέμα του ζεύγους, δεν θέλω να πω καν τα ονόματα των ανθρώπων, δεν θέλω να τα θίξω, μετά να έχεις ένα θέμα από ένα ριάλιτι, μετά να έχεις μια μόδα με νυχτικά, δεν γίνεται».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Να στελεχωθούν με δημοσιογράφους αυτές οι εκπομπές, γιατί κι εμείς το έχουμε κάνει και μη βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Δεν είναι το 10-1 το θέμα, εκεί ο καθένας κάνει την προσπάθειά του και θα κριθεί από τον κόσμο.

Θα πρέπει αυτή η προσέγγιση να γίνεται με σεβασμό και να αναλογίζεται ο καθένας ποιες είναι οι δυνατότητές του και ποιο είναι το όριο που μπορεί να φτάσει, ψάχνοντας ένα θέμα. Υπάρχουν και κάποιες εκπομπές με δημοσιογράφους εξειδικευμένους που προσεγγίζουν τα θέματα πολύ διαφορετικά και το έχουμε δει, και στον ΑΝΤ1 γίνεται αυτό και το επισημαίνω».