Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες που τον θέλουν να έχει αναρτήσει κι άλλα ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ξεκίνησε να διενεργεί έρευνα για τον παρουσιαστή. Στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας (20/12), βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο οποίος ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας. Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Είναι κακοποιό στοιχείο για μένα»

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση επί του θέματος και τόνισε πως πρέπει και οι κοπέλες να προσέχουν καθώς δεν ξέρουν σε ποιον «μακάκα θα πέσουν».

«Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα», σημείωσε στην συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και πρόσθεσε πως: «Είναι κακοποιό στοιχείο για μένα».